|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Catering dietetyczny - Warszawa
Cześć dziewczyny,
Rozważam zapisanie się do cateringu dietetycznego i chciałam Was prosić o opinię - które firmy polecacie/które odradzacie? Jak oceniacie jakość produktów? Będę wdzięczna za pomoc. (PS: wyobrażam sobie, że ten wątek może być wylęgarnią dla firm dietetycznych więc proszę o wpisy tylko długoterminowych użytkowników ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Catering dietetyczny - Warszawa
hej, od 4-ech tygodni korzystam z Zielonego Widelca. próbowałam też Diet Box i Salmix. Ten ostatni był na gruponie i skusiła mnie cena. Całe szczęście ze kupiłam tylko na 2 tyg bo to była kompletne porażka, z dietetycznym jedzeniem nawet się nie mijało. Diet Box może nie był zły, ale co z tego jak wzięłam 1000kcal, przez 4 tyg nawt trochę schudłam, a potem waga się zatrzymała
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ja zamawiam na Oryginalne Przepisy i jestem zadowolona. Przerabiałm kilka takich diet cud, ale przy tym cateringu zostałam na dłużej. Fakt jest taki że mam więcej czasu,m urozmaicone posiłki, poznaje nowe smaki i jest widoczny efekt w postaci "mniej mojego ciałka". Ogólnie jestem bardzo zadowolona.
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
moja siostra teraz dostaje dietetyczny od Salmixu, wygląda to całkiem fajnie chociaz nie próbowałam tego osobiscie, bo moja dieta jest nieco inna i posilki robie sama. ale przyznam, ze ona ma łatwiej, w koncu dostaje gotowe dania a ja musze siedziec w kuchni :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Bardzo dobra firma to Gastro Center xxx . Często zamawiam jedzenie u nich i wszystko zawsze jest smaczne
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2015-10-21 o 20:00 Powód: Link. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
ja mam mało komentarzy więc nie powinnam się udzielać ale też szukam idealnej diety.. boję sięâ☠tych grupoinowych że to ściema.. ile ludzi tyle opinii a wuywalać 1300 zł w błoto troche mi sie nie uśmiecha..
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2015-10-21 o 20:00 Powód: Link w cytacie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Proponuje zobaczyć na ofertę Castro Center z tego co pamiętam mieli w swojej ofercie katering dietetyczny. Proszę tutaj podaje link do strony xxx
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2015-10-21 o 20:01 Powód: Link. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
![]()
Korzystałam wcześniej z tych najbardziej popularnych (Fit diet, Diet box), ale znudziło mi się jedzenie, bo mam wrażenie że wszystko smakuje tak samo. Ostatnio zamówiłam z cateringu Zielone Smaki xxx i muszę przyznać, że jest duża różnica jesli chodzi o jakość i różnorodność potraw. Teraz mam przerwę, bo zrzuciłam to co chciałam, ale szczerzę polecam
![]() Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2015-10-21 o 20:01 Powód: Link. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Jestem smakoszem i staram się gotować sam ale nie zawsze mam czas a raczej częściej nie mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
ja zamawiam z My Space Catering i jestem zachwycona. smaczne - jakość adekwatna do ceny, dobra konsultacja z ich dietetykiem i sprostali wszystkim moim wymaganiom
mają wiele opcji do wyboru plus dietę indywidualną. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Przez tydzień zamawiałam sobie pakiety próbne w różnych firmach i ostatecznie zdecydowałam się na Pomelo Food Company . Korzystam już miesiąc i jestem mega zadowolona
![]() Z czystym sercem mogę polecić tą firmę Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2015-10-21 o 20:08 Powód: Link. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Ja mam dnę moczanową.Z tego też powodu w diecie są duże wykluczenia. Gotowanie samodzielnie nie jest takie proste tak więc dałam sobie spokój i obecnie zamawiam jedzenie przez firmę.Co jest dla mnie wygodniejsze. Korzystam z usług tego kateringu: Studio-Catering. Jedzenie smaczne i zgodnie z zasadami dietetycznymi. Cenowo też do przeskoczenia.
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2015-10-21 o 20:08 Powód: Link. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Ja dla odmiany mam problemy z tarczycą i wiecznie mam problemy z wagą, a biurowy styl pracy w diecie niestety nie pomaga. Dlatego zainwestowałam w dietę pudełkową. Polecam wszystkim Fit Food Zone z Warszawy. Od 3 miesięcy z nimi współpracuję i jestem bardzo zadowolona. Mają bardzo dużą przewagę nad firmami, które już wypróbowałam. Łączą catering, który przywożą mi na cały dzień z treningami z trenerami personalnymi. Wszyscy się tam komunikują ze sobą i ustalają co jest dla mnie najlepsze. Także sezon "zacznę od jutra" w tym roku zaczęłam wcześniej niż w Sylwestra. A efekty już są...
![]() Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2015-10-21 o 20:05 Powód: Link. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Od stycznia korzystałam z różnych firm cateringowych i żadna nie przypadła mi do gustu: a to problemy z kontaktem, wykluczeniem paru składników (jestem alergikiem) itp. W wakacje zaczęłam korzystać z Totomato i do tej pory jestem z nich zadowolona. Posiłki są urozmaicone, CODZIENNIE biorą pod uwagę moje wykluczenia (wcześniejsze firmy miały z tym problem), osoby do kontaktu pomocne i szybko odpowiadają na zapytania. Oprócz tego bardzo ważnym aspektem jest to, że są firmą korzystającą tylko z ekologicznych produktów - wiem że nie otrzymuję chemii. Naprawdę polecam. Ceny są ok. A i mam czas dla siebie, nie muszę stać w kuchni i marnować godzin na zakupach = wygodna opcja
![]() http://www.totomato.pl/catering.html ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
ja korzystam z usług cateringu Akuku. Bardzo dobre jedzenie. Duże zróżnicowanie. Można się najeść. Człowiek nie chodzi głodny. Także polecam. Cena też przystępna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
A co sądzicie o Dobrej Diecie z Warszawy? Jestem fanką Ewy Piątkowskiej i widzę, że ona dostaje dietę z tej firmy i sobie chwali. Czy ktoś miał styczność?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
Szczerze? Polecam. Zamówiliśmy sobie z chłopakiem- on robi na tej diecie masę, a ja sobie wzięłam tylko po to, żeby nie gotować sobie sama
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Jeżeli ktoś szuka jeszcze cateringu z Warszawy to mogę polecić od siebie Przełom w odżywianiu. Mam u nich dietę standard od pół roku i bardzo sobie cenie za zróżnicowane menu i jakość jedzenia. Wcześniej miałam inny catering i był tragiczny, zresztą firma już nie istnieje...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Diet4u. Pyszne posiłki, świeże i różnorodne. Dla mnie wszystko czego potrzebuję.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Czy któraś w Was korzystała z cateringu Ewy Chodakowskiej?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:04.