Catering dietetyczny - Warszawa - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-03-20, 10:37   #1
friduita
Przyczajenie

Question

Catering dietetyczny - Warszawa

Cześć dziewczyny,

Rozważam zapisanie się do cateringu dietetycznego i chciałam Was prosić o opinię - które firmy polecacie/które odradzacie?

Jak oceniacie jakość produktów?

Będę wdzięczna za pomoc.

(PS: wyobrażam sobie, że ten wątek może być wylęgarnią dla firm dietetycznych więc proszę o wpisy tylko długoterminowych użytkowników )
friduita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-01, 22:42   #2
iwonusia27
Przyczajenie

Dot.: Catering dietetyczny - Warszawa

hej, od 4-ech tygodni korzystam z Zielonego Widelca. próbowałam też Diet Box i Salmix. Ten ostatni był na gruponie i skusiła mnie cena. Całe szczęście ze kupiłam tylko na 2 tyg bo to była kompletne porażka, z dietetycznym jedzeniem nawet się nie mijało. Diet Box może nie był zły, ale co z tego jak wzięłam 1000kcal, przez 4 tyg nawt trochę schudłam, a potem waga się zatrzymała koleżanka w tym samym czasie korzystała z Zielonego Widelca , oni w ogól nie uznaja diety 1000 kcal, minimum 1300, bo ponoć jest to właśnie taki efekt zatrzymywania chudnięcia, a potem efektu jojo. postanowiłam spróbowac i jem u nich już 6 tyg. dietę właśnie 1300. efekt super. 5kg mniej i wg ich kalkulatora jeszcze nastepne 6 tygodni.(jak na razie się sprawdza). a posiłki są super, nazywają się cateringiem dla wymagających i muszę przyznać że z 3ech firm które przetestowałam to jedyna której można zaufać. cenowo drożsi niz inne cateringi ale jakość nieporównywalna. Szczerze polecam Potem zamierzam utrzymywać wagę z ich dietą równowaga, bo wygoda to niesamowita a nie chce mi się samej gotować, zresztą tak smaczne i urozmaicone jedzenie nie sposób sobie samemu przygotowywać codziennie... a do sklepu tylko po wodę chodzę
iwonusia27 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-06, 12:39   #3
Lady_Daga
Raczkowanie

Ja zamawiam na Oryginalne Przepisy i jestem zadowolona. Przerabiałm kilka takich diet cud, ale przy tym cateringu zostałam na dłużej. Fakt jest taki że mam więcej czasu,m urozmaicone posiłki, poznaje nowe smaki i jest widoczny efekt w postaci "mniej mojego ciałka". Ogólnie jestem bardzo zadowolona.
Stary 2014-08-11, 15:06   #4
elkaba
Raczkowanie

moja siostra teraz dostaje dietetyczny od Salmixu, wygląda to całkiem fajnie chociaz nie próbowałam tego osobiscie, bo moja dieta jest nieco inna i posilki robie sama. ale przyznam, ze ona ma łatwiej, w koncu dostaje gotowe dania a ja musze siedziec w kuchni :P
elkaba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-05, 20:34   #5
ToastRock
Przyczajenie

Bardzo dobra firma to Gastro Center xxx . Często zamawiam jedzenie u nich i wszystko zawsze jest smaczne

Edytowane przez Trzepotka
Czas edycji: 2015-10-21 o 20:00 Powód: Link.
ToastRock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-06, 05:08   #6
odkurzacz_
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ToastRock Pokaż wiadomość
Bardzo dobra firma to Gastro Center xxx . Często zamawiam jedzenie u nich i wszystko zawsze jest smaczne
ja mam mało komentarzy więc nie powinnam się udzielać ale też szukam idealnej diety.. boję sięâ˜☠tych grupoinowych że to ściema.. ile ludzi tyle opinii a wuywalać 1300 zł w błoto troche mi sie nie uśmiecha..

Czas edycji: 2015-10-21 o 20:00 Powód: Link w cytacie.
odkurzacz_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-03, 17:05   #7
priders
Przyczajenie

Proponuje zobaczyć na ofertę Castro Center z tego co pamiętam mieli w swojej ofercie katering dietetyczny. Proszę tutaj podaje link do strony xxx

Czas edycji: 2015-10-21 o 20:01 Powód: Link.
priders jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-05-14, 13:51   #8
Zyta86
Przyczajenie

Thumbs up Dot.: Catering dietetyczny - Warszawa

Korzystałam wcześniej z tych najbardziej popularnych (Fit diet, Diet box), ale znudziło mi się jedzenie, bo mam wrażenie że wszystko smakuje tak samo. Ostatnio zamówiłam z cateringu Zielone Smaki xxx i muszę przyznać, że jest duża różnica jesli chodzi o jakość i różnorodność potraw. Teraz mam przerwę, bo zrzuciłam to co chciałam, ale szczerzę polecam

Czas edycji: 2015-10-21 o 20:01 Powód: Link.
Zyta86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-17, 16:26   #9
Mruczaczo
Przyczajenie

Jestem smakoszem i staram się gotować sam ale nie zawsze mam czas a raczej częściej nie mam Dla mnie aby nie było glutaminianu sody czy innych syfów. Polecam bo korzystam w Warszawie z firmy my space catering - w diecie codziennej mają 6 posiłków więc nie ma problemu z tym, że się nie najeść. Dania z kaczką, cielęciną, polędwica, samodzielnie robione pieczywo, pasty, świeże owoce i ładnie wszystko podane. Nie jest tanie, ale każda osoba która lubi kuchnię dobrej jakości i dobrze zjeść to ich doceni.
Mruczaczo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-07, 09:53   #10
Gema84
Przyczajenie

ja zamawiam z My Space Catering i jestem zachwycona. smaczne - jakość adekwatna do ceny, dobra konsultacja z ich dietetykiem i sprostali wszystkim moim wymaganiom

mają wiele opcji do wyboru plus dietę indywidualną.
Gema84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-08, 18:37   #11
naciex
Przyczajenie

Przez tydzień zamawiałam sobie pakiety próbne w różnych firmach i ostatecznie zdecydowałam się na Pomelo Food Company . Korzystam już miesiąc i jestem mega zadowolona Więcej wolnego czasu, czuję się znacznie lepiej, bo w końcu zaczęłam jeść regularnie i nie muszę się martwić o kaloryczność bo mam wszystko wyliczone.
Z czystym sercem mogę polecić tą firmę

Czas edycji: 2015-10-21 o 20:08 Powód: Link.
naciex jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-10-12, 12:40   #12
tamrysi
Raczkowanie

Ja mam dnę moczanową.Z tego też powodu w diecie są duże wykluczenia. Gotowanie samodzielnie nie jest takie proste tak więc dałam sobie spokój i obecnie zamawiam jedzenie przez firmę.Co jest dla mnie wygodniejsze. Korzystam z usług tego kateringu: Studio-Catering. Jedzenie smaczne i zgodnie z zasadami dietetycznymi. Cenowo też do przeskoczenia.

Czas edycji: 2015-10-21 o 20:08 Powód: Link.
tamrysi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-20, 23:10   #13
Ania_061984
Przyczajenie

Ja dla odmiany mam problemy z tarczycą i wiecznie mam problemy z wagą, a biurowy styl pracy w diecie niestety nie pomaga. Dlatego zainwestowałam w dietę pudełkową. Polecam wszystkim Fit Food Zone z Warszawy. Od 3 miesięcy z nimi współpracuję i jestem bardzo zadowolona. Mają bardzo dużą przewagę nad firmami, które już wypróbowałam. Łączą catering, który przywożą mi na cały dzień z treningami z trenerami personalnymi. Wszyscy się tam komunikują ze sobą i ustalają co jest dla mnie najlepsze. Także sezon "zacznę od jutra" w tym roku zaczęłam wcześniej niż w Sylwestra. A efekty już są...

Czas edycji: 2015-10-21 o 20:05 Powód: Link.
Ania_061984 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-08, 11:42   #14
paulud
Przyczajenie

Od stycznia korzystałam z różnych firm cateringowych i żadna nie przypadła mi do gustu: a to problemy z kontaktem, wykluczeniem paru składników (jestem alergikiem) itp. W wakacje zaczęłam korzystać z Totomato i do tej pory jestem z nich zadowolona. Posiłki są urozmaicone, CODZIENNIE biorą pod uwagę moje wykluczenia (wcześniejsze firmy miały z tym problem), osoby do kontaktu pomocne i szybko odpowiadają na zapytania. Oprócz tego bardzo ważnym aspektem jest to, że są firmą korzystającą tylko z ekologicznych produktów - wiem że nie otrzymuję chemii. Naprawdę polecam. Ceny są ok. A i mam czas dla siebie, nie muszę stać w kuchni i marnować godzin na zakupach = wygodna opcja
http://www.totomato.pl/catering.html
paulud jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-12, 19:11   #15
motyleczek84
Przyczajenie

ja korzystam z usług cateringu Akuku. Bardzo dobre jedzenie. Duże zróżnicowanie. Można się najeść. Człowiek nie chodzi głodny. Także polecam. Cena też przystępna http://akuku-catering.pl
motyleczek84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-07-11, 11:34   #16
froncekasia
Raczkowanie

A co sądzicie o Dobrej Diecie z Warszawy? Jestem fanką Ewy Piątkowskiej i widzę, że ona dostaje dietę z tej firmy i sobie chwali. Czy ktoś miał styczność?
froncekasia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-07-13, 10:18   #17
Anita_Grabarczyk
BAN stały

Szczerze? Polecam. Zamówiliśmy sobie z chłopakiem- on robi na tej diecie masę, a ja sobie wzięłam tylko po to, żeby nie gotować sobie sama i wzięłam zdrową dietę. Jesteśmy zadowoleni, jak dla mnie posiłki są pyszne
Anita_Grabarczyk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-05-15, 20:00   #18
feeder
Przyczajenie

Jeżeli ktoś szuka jeszcze cateringu z Warszawy to mogę polecić od siebie Przełom w odżywianiu. Mam u nich dietę standard od pół roku i bardzo sobie cenie za zróżnicowane menu i jakość jedzenia. Wcześniej miałam inny catering i był tragiczny, zresztą firma już nie istnieje...
feeder jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-29, 23:37   #19
xagama49
Przyczajenie

Diet4u. Pyszne posiłki, świeże i różnorodne. Dla mnie wszystko czego potrzebuję.
xagama49 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2019-07-26, 20:22   #20
anuska9111
Raczkowanie

Czy któraś w Was korzystała z cateringu Ewy Chodakowskiej?
anuska9111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości