|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
przebarwienia
po depilacji maszynka okolic bikini, zrobiły mi sie blizny na skutek wrastania włosów. Słyszałąm ze mozna zlikwidowac takie cos peelingiem złuszczajacym kwasami aha. Czy ktos zna jakis dobry kosmetyk badz dobry gabinet kosmetyczny gdzie taki zabieg mozna wykonanc i ewentualna cene.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyjaciółka Wizażu
|
Re: przebarwienia
Kwasy działają powoli -ale po jakimś dłuższym czasie stosowania ślady powinny się rozjaśnić. Szybciej można zmniejszyć , rozjaśnić blizenki peelingiem ziołowym, peelingiem AHA wykonanym w gabinecie kosmetycznym (stężenia do ok40%) lub peelingiem dermatologicznym (w gabinecie dermatologicznym).
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Re: przebarwienia
ja mam przebarwienia innego typu albo po trądziku albo po diane 35.słyszałam także,że kwasy aha wygładzają rozstępy.Ja chciałabym się pozbyc wszystkiego naraz ale moze jak się skończy lato bo kwasy i słońce to wybuchowa mieszanka!mam pytanie!jakie krem z kwasami o wyższym stężeniu i większym opakowaniu można u nas dostać!czytałam wszystkie artykuły na temat kwasów i tam był taki krem NeoStrata 10%lub15%czy on jest godny polecenia?jakie inne?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:40.