|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Marina di Lesina - Włochy, obóz opinie
Witam! Zastanawiam się nad obozem we Włoszech w miejscowości Marina di Lesina, był ktoś z Was może tam? czekam na opinie
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Marina di Lesina - Włochy, obóz opinie
jeśli chcesz poimprezować i interesują Cię dyskoteki to jedź do Rimini
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Ja tam byłam!!
co chcesz wiedzieć?
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
hmm... generalnie wszystko
jak tam jest? czy jest tam na prawde aż tak spokojnie, że aż za? czy jest gdzie poimprezować/wyjść? jak plaża? ogólne wrażenia? czy warto się tam wybrać i czy byłas może w hotelu Maddalena Club?z góry dzięki za wszelkie info ;* |
|
|
|
|
#5 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
można było się z nimi targować i mówili na nas "piękna" . Plaża jest super, najlepszy oczywiście był sklep przy plaży, polecam siorbery mangowe tam właśnie było dużo włochów i grali w piłkarzyki, można tam usiąść i się ochłodzić bo tam jest meeega gorąco. Wydaje mi się, że w tym sklepiku wydałam najwięcej kasy są też prysznice i śmieszny plac zabaw xD taki maciupki. dla każdego pokoju na plaży dostajecie parasol i leżak. W pokojach jest jedno łóżko piętrowe i suszarki w łazienkach, blisko hotelu jest też supermarket. jedzenie: codziennie makaron haha za każdym razem się już z tego śmialiśmy. nawet chleb smakował jak makaron, ale generalnie wszystko było zjadliwe. Ale! Jeśli nie zjecie jakichś kiełbasek to uwaga, bo mogą one znaleźć się w kanapkach jako prowiant. Do obiadów były desery, zawsze 1 butelka wody mineralnej na stolik, kiedy czekało się na obiad czy śniadanie, można było pooglądać vive(był telewizor obok recepcji). Woah! Ale się rozpisałam. Mam dużo fot, jak chcesz to wyślę.
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
ok dzięki wielkie ;*
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Moja siostra była z biurem podróży Funclub. Bardzo jej się podobało. Jeśli szukasz informacji o Marina di Lesina, informacje znajdziesz na blogu podróżniczym http://europatour.pl/index.php/2010/...loskiego-buta/
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:28.

co chcesz wiedzieć?
jak tam jest? czy jest tam na prawde aż tak spokojnie, że aż za? czy jest gdzie poimprezować/wyjść? jak plaża? ogólne wrażenia? czy warto się tam wybrać i czy byłas może w hotelu Maddalena Club?