|
Notka |
|
Druty, igła i szydełko Forum dla miłośników drutów, szydełka i igły. Tu dowiesz się jak ozdobić spodnie, na jaki kolor pofarbować koszulkę oraz jak uratować zniszczony sweter. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Co zrobić z tą spódniczką?
Byłam jakis czas temu na przyjęciu i przez nieuwagę przechodziłam obok palacego gościa ;( zrobiła mi sie dziurka wypalona od papierosa. Co z tym zrobić? Macie jakies pomysły? Spódniczka jest wełniana z tasiemką u góry i z koronką na dole. dziurka jest na srodku pomiędzy kokardka a dolem sukienki. macie jakies pomysły?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Co zrobić z tą spódniczką?
Spódniczka jest niemal identyczna jak na 2 zdjęciu tylko troche ładniejsza - fasonem do tej pierwszej zbliżona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
materiał jest taki jakby wełniany (takie kropki biąłe gdzieniegdzie ma jak na 2 zdjęciu). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
dziura w spódnicy
Cytat:
dziwczyny! Co zrobić z ta dziurą w spódnicy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Dot.: dziura w spódnicy
Mozesz na całej długości od góry do dołu naszyć jakąś ozdobną taśmę - do kupienia w pasmanterii.
Albo wyszyć cekinami lub koralikami kwiatki, albo zrobić małe kwiatki na szydełku i ponaszywać rozrzucone na całej spódnicy... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
znajdź w pasmanterii jakieś ładne naszywki - jest pełno kwiatków z cekinami , motyli itp ....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:49.