|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 61 pkt / 100% pozyt.
|
szukam Euphorii i pudru So Ingenious
NIEAKTUALNE
![]() Puderku w kolorze jasnego neutralnego beżu lub transparentnego. Euphorii w ilości takiej samej jak moje perfumy lub zbliżonej. Oddam Initial Boucheron (ubytek najwyżej 30 % ze 100 ml 100 % oryginał), Insolence Guerlaina (niewielki ubytek - cienki paseczek na górze - z 30 ml 100 % oryginał). Jestem także skłonna przygarnąć obie wersje Shalimar, Angel Rose lub JPG Classic. Za sypkie pryzmy w jasnym odcieniu lub nowy opalizujący puder Guerlaina (o moja naiwności!) oddam Innocenta (ubytek 1/3 z 75 ml 100 % oryginał). Z wyjątkiem Initiala, wszystkie perfumy kupowałam osobiście w sklepie. Wszystkie, poza Innocentem, mają kartonik.
„Człowiek myśli, że ważne jest by mieć i nie wie, że ważniejsze jest by być”. Oscar Wilde "Prawdziwe szczęście niewiele kosztuje; jeśli jest drogie, niedobrego jest rodzaju". F.-R. Chateaubriand Edytowane przez morelle Czas edycji: 2012-03-03 o 09:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 61 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: szukam Euphorii i pudru So Ingenious
Do góry!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:44.