|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Jak i co jesc na wyjezdzie ?
Hm.. za tydzień jadę na Ukrainę, na 2tygodniowe praktyki
![]() I pomimo, że nigdy nie przywiązywałam specjalnej uwagi do tego co i ile jem (mam swoją teorię o marnowaniu czasu przy jedzeniu ![]() Nie wiem jak tam będzie z jedzeniem w ewentualnych barach itp bo miasteczko małe - Kamieniec Podolski. Choć pewnie prędzej czy później trafię do takiego ![]() No i teraz zastanawiam się, czy częste jedzenie expresowych zupek (przywiezionych ze sobą), np Knorra będzie zabójstwem dla mojego żołądka ? Czy może coś innego "szybkiego" będzie dobre? Co Smoczku o tym myslisz ? ![]() Aggie Ty chyba niedawno bylas na Ukrainie co nie? jak sobie radziłaś z jedzeniem ? ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Re: Jak i co jesc na wyjezdzie ?
Xanka bylam bylam
![]() ![]() ![]() ![]() I jak cos kupujesz patrz na date waznosci- bo jak bys sie juz otrula czyms takim to rewolucje zoladkowe murowane ![]() A np cos po sniadanku, to mzoesz sobie kupic jakies owocki i je przegryzac ![]() To niezdrowe wiem, ale oni maja tam pyyyzne czekoladki ![]() ![]() Jakbys o cos jeszcze chciala spytac pisz ![]() Pozdrawiam cieplutko Xanka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dzieki Aggie
![]() W Kamiencu, z opowiadan ludzi ze starszych rocznikow wiem, ze glownie sie pije , ah te upaly.. ![]() > Bo z tymi zupkami instant to dlugo bys nie wyzyla ![]() no wlasnie... bo ja sie taka zupka potrafie porzadnie najesc ![]() ![]() A wlasciwie to juz nawet nie kwestia najedzenia sie, tylko czy zajadanie sie tymi proszkami na dluzsza mete, nie bedzie gorsze niz tamtejsze jedzenie w barach ![]() > I jak cos kupujesz patrz na date waznosci- bo jak bys sie juz otrula czyms takim to rewolucje zoladkowe murowane ![]() o! dzieki za podpowiedz, Niekoniecznie chcialabym spedzic ten czas w kibelku ![]() > To niezdrowe wiem, ale oni maja tam pyyyzne czekoladki ![]() ![]() aaa no to trzeba bylo tak odrazu, to moze daruje sobie te zupki ![]() dzieki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Xanka z tymi zupkami to ja Ci jednak proponuje znalezienie jakiegos porzadnego baru
![]() ![]() ![]() ![]() I uwazaj na szynke czy jakekolwiek mieso- jak bylam tam na pizzy (zamiast tego feralnego obiadku) to wszystko scagnelam.. hm jakas zielonkawa byla... ![]() Kupuj wszystko cio swieze ![]() Nio i udanej wyprawy zycze ![]() ps. ja stamtad dosyc przygnebiona wrocilam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:11.