|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Ubranka dla dzieciaków.
Dzień dobry Dziewczyny
jestem tu zupełnie nowa znalazłam to forum wczoraj) i tak sobie pomyślałam, że może się ktoś zechce wymienić - mam bardzo dużo ubranek dla malucha ( od urodzenia do roku), zdjęciami niestety nie dysponuję bo nie posiadam aparatu. Ubranka są w stanie dobrym - nie mają plam ani dziurek, tylko normalne ślady prania.W większości pochodzą z USA - dostałam je od mojej kuzynki jak byłam w ciąży z maleńką ( były już używane przez jedno dziecko).Sama mam troje dzieci w wieku 7, 6 lat i szesnaście miesięcy.Jak wiadomo dzieciaki szybko rosną i może komuś się przydadzą takie "malutkowe" ciuszki a ma na wymianę coś innego. Nadmieniam, że jestem z Krakowa, może ktoś zainteresowany też będzie.Pozdrawiam wszystkich
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Ubranka dla dzieciaków.
Witaj Koniczynko
ehhh wiem, że bez zdjęć to trudno, postaram się coś wykombinować Ubranek mam naprawdę bardzo dużo i to właśnie dla chłopca ( moja gwiazdka przez całą ciążę była "chłopczykiem" na każdym USG) i w większości dostawałam właśnie chłopięce ubranka mam mnóstwo sztruksowych i jeansowych spodni na takiego szkraba i kilka naprawdę fajnych bluz ) oraz takie prawdziwe "męskie" koszule w miniaturce oczywiście
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.

jestem tu zupełnie nowa znalazłam to forum wczoraj) i tak sobie pomyślałam, że może się ktoś zechce wymienić - mam bardzo dużo ubranek dla malucha ( od urodzenia do roku), zdjęciami niestety nie dysponuję bo nie posiadam aparatu. Ubranka są w stanie dobrym - nie mają plam ani dziurek, tylko normalne ślady prania.W większości pochodzą z USA - dostałam je od mojej kuzynki jak byłam w ciąży z maleńką ( były już używane przez jedno dziecko).Sama mam troje dzieci w wieku 7, 6 lat i szesnaście miesięcy.Jak wiadomo dzieciaki szybko rosną i może komuś się przydadzą takie "malutkowe" ciuszki a ma na wymianę coś innego. Nadmieniam, że jestem z Krakowa, może ktoś zainteresowany też będzie.Pozdrawiam wszystkich