|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 77 pkt / 100% pozyt.
|
Poszukuję trochę kosmetyków - oddam ciuszki/dodatki :) ZAJRZYJ CZEGO SZUKAM
Witajcie dziewczyny, do oddania mam rzeczy z wątku ciuszkowego. Rozmiary od XS do L jak dobrze kojarzę. W razie czego najpierw zerknijcie czy coś wam się podoba, a później możecie mówić co tam macie z mojej listy.
RZECZY POSZUKIWANE: *sypkie cienie opalizujące kolory dowolne (czy to pelne, czy choc do wypróbowania, odsypane, resztki) !!!*cienie do powiek w kredkach *cienie w kremie *kolorowe kredki do oczu *baza pod makijaż !!! *baza pod cienie *utrwalacz makijażu *balsamy brązujące tzn typu dove czy johnson and johnson !!! *zapachowa, nawilżające balsamy do ciała *płyny do kąpieli o różnorodnych zapachach *kremy ujędrniające do biustu *balsamy ujędrniające/antycellulitowe (zależy mi na eveline - ale inne również) *perfumy (a i podróby perfum mogą być) np. Puma, Gabriela Sabatini, Wink - poza tym zapachy lekkie, cytrusowe, orzeźwiające !!! *mgiełki do ciała również takie *męskie perfumy rownież na wypróbowanie przyjmę... BARDZO MI ZALEŻY NA RĘKAWICY DO MASAŻU PORZĄDNEJ, albo jakimś masażerku czy to elektronicznym czy ręcznym ![]() Wiec ogolnie mogą to być rzeczy nowe, uzywane, jak i końcówki na wypróbowanie. Zapraszam w razie czego do mojego wątku w podpisie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 77 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Poszukuję trochę kosmetyków - oddam ciuszki/dodatki :) ZAJRZYJ CZEGO SZUKAM
a znajdziesz cos u mnie w zamian??? jak tak, to sie z checia wymienie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.