![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
SZUKAM NOWEJ FRYZURY
Mam problem - mysle, ze wiekszosc kobiet go ma
![]() chcialabym zmienic cos w swoim wygladzie, a pierwsza rzecza, ktora przychodzi mi na mysl, sa to moje wlosy... I co ja moge z nimi zrobic?? (ze wyrwac, to juz wiem, a cos oprocz tego? ![]() Bede wdzieczna za pomoc... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Re: SZUKAM NOWEJ FRYZURY
Witaj Vulcano
![]() Masz bardzo ładną, kształtną buzię i wielu fryzurkach będzie Ci bardzo ładnie. Jak możesz to dołącz jeszcze zdjęcie z rozpuszczonymi włoskami. Napisz co z nimi robiłaś, jak się układają... to ważne ![]() Pozdrowionka ![]() AgaZ
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
bardzo podoba mi się to zdjęcie!!
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Bardzo dziękuję za pomoc,
ps. Jestem tu od niedawna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Wlosy mam raczej rzadkie ale za to latwo sie ukladaja,
gdy jest wilgoc - skrecaja sie same. Chcialabym rowniez zmienic kolor... A oto ja w rozpuszczonych wlosach! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
I apropo: sama sobie je zrobiłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Hej Vulcano
![]() Odradzam Ci zmianę koloru włosów na jakiś ciemniejszy kolor. Twoje włoski powinny mieć przygaszony lub popielaty odcień blond. Jeśli są mocno zniszczone, to efekt taki łatwiej i bezpieczniej jest uzyskać robiąc taki balejaż. Wybierałam fryzurki, które spokojnie możesz wykonać na swoich włosach - niektóre jednak wymagają prostowania na grubej szczotce podczas suszenia. Masz bardzo piękną, delikatną urodę i makijaż powinien jedynie służyć do podkreślenia tego. Czyli jasny rozświetlający podkład odrobina jasnego pudru i to też najlepiej jedynie w miejscach gdzie buzia najczęściej się przetłuszcza. Jasne cienie do powiek w kolorach jasnego różu, lila, fuksji. Może być też jasna szarość złamana tymi kolorami lub jasnym granatem. Jasny róż na policzki, usta również w chłodnej kolorystyce. Serdecznie pozdrawiam ![]() AgaZ
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Co do makijazu to zgadzam się z Agą. Masz śliczną buzię więc nie "przemęczaj" jej zbyt dużą ilością kolorowych mazideł
![]() Fryzurka..hmm widziałabym Cię w czymś zawadiackim, włosy postrzępione, wystopniowane, może być delikatna grzywka na bok. Załanczam fotke Cameron, nniej wiecej o coś takiego mi chodzi. To moje skromne, kompletnie nie profesjonalne zdanie, buźka ![]()
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Aga, dziekuje bardzo za porade!
Szczerze mowiac nigdy nie robie sobie mocnego makijazu, zle sie z tym czuje. Czasem jednak mam ochote na mocniejszy makijaz ust. I tutaj mam problem. Nie wiem w kierunku ktorych odcieni powinnam sie zwrocic: czy to maja byc brazy czy tez roze a moze czerwienie? Bardzo podoba mi sie pomysl polaczenia szarosci z fioletami. Jesli chodzi o wlosy, zastanawialam sie tylko o nieznacznej zmianie odcienia ale na cieplejszy, bardziej miodowo-zloty. Czy to zly pomysl? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
sarenko
serdeczne dzieki za namiary ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Vulcano.
moja porada będzie nieprofesjonalna, ale mam nadzieję, że się do czegoś przyda ![]() pytasz o miodowy kolor włosów.. hmm.. ciężko odpowiedzieć na to pytanie, gdyż każde z 2 wklejonych przez Ciebie zdjęć przedstawia Cię nieco inaczej. jesli masz typ urody taki jak na większym zdjęciu to mówię stanowcze 'nie' na miodowe odcienie. do dziewczyny z drugiego zdjęcia już bardziej pasowałby ten miodowy, ale i tak wydaje mi się, że nie powinnaś "ocieplać" koloru włosów.
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Droga Lee, serdeczne dzieki za zdjecie,
wiesz podoba mi sie nie tylko kształ fryzury ale nawet i jej kolor. Nie uzywam duzej ilosci mazidel ![]() ani tez kolorow, ale mam ochote na zmiane odcieniu wlosow. Mysle tu o jasnych rudościach... co ty na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Vulcano na podstawie tych zdjęć uważam, że odpadają wszelkie ciepłe odcienie złota, rudości. Jeseś ewidentnie chłodnym typem urody i w ciepłej oprawie cera może wyglądać bardzo niekorzystnie.
Jeśli chodzi o kolory szminki to będą bardzo dobre: jasne chłodne brudne róże, chłodna czerwień ( na wieczór jaskrawa może być bardzo interesująca ![]() Odpadają brązy, rudości, wszelkie ceglaste odcienie ![]() Pozdrowionka ![]() AgaZ
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
O jejuśku, jak piękna, o szlachetnych rysach buzia
![]() ![]() ![]() Ja bym takiej szlachetnej twarzy nie zakrywała grzywkami i strzępieniami ![]() Jeszcze dorzucę kilka propozycji ![]() Zdj. 1 i 2 - ta sama fryzurka w wersji dziennej i wieczorowej ![]() ![]() Zdj. 3 - krótkie włoski ![]() A tak najbardziej widze Cię w klasycznych, szlachetnych upięciach ![]() ![]() ![]()
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Droga Vulcano!
Ja to Ciebie widzę w tym kolorku na załączonym wczesniej zdjęciu. Masz tak delikatną (i sliczną!) buzie,że rudy mógłby spowodować jej przyćmienie. Poza tym znam wiele historii z tym kolorem. Moja siostra wręcz płakała po rudym bo ciężko pózniej sie go zmywa,albo maskuje innym kolorem (wiesz...cała zabawa z rozjaśnianiem zeby dojsc do ładnego koloru..itp.itd) Naprawde blondzik jest dla Ciebie idealny ![]() buziaczki ![]()
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Dziekuję bardzo!!!!
Mysle ze te wszystkie informacje pomoga mi i dokonam wlasciwego, aczkolwiek trudnego wyboru. No coz, lubię zmiany... Pozdrawiam Vulcano ps. rezultaty postaram sie poddac opinii |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Wiesz, wlasnie myslalam o grzywce
![]() ale coz, moze masz racje... Chyba mam zbyt drobna i zbyt pociagłą twarz na uczesaniu z grzywką... ale chcialam sprobowac. Ryzyko jednak istnieje... A co potem??? Lepiej nie myslec ![]() Ach my kobiety to mamy problemy, czy na prawy bok, czy na lewy czeszemy grzyweczke to i tak stoimy przed lustrem pol godziny ![]() pozdrawiam i dziekuje vulcano |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Droga Lee,
a czy wyobrazasz sobie ze przez wieksza czesc mego zycia (wcale nie krotkiego) nosilam ciemne wlosy? Hmmm ... jak to sie stalo ze wpadlam no pomysl ich rozjasnienia, tego nie wiem ![]() ALe sie ciesze i dziekuje za poparcie ![]() pozdrowionka i ogromne buziaki! |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
hihi naprawde mialas ciemne wloski???
![]() ![]() Kochana czy jak juz sie obetniesz to zrobisz sobie fotke i wkleisz tutaj? proooooosze!!!! jestem bardzo ciekawa ![]() aha czyli podoba Ci sie ta fryzurka Cameron? buuuuuziaki ![]()
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Droga Lee!!!!!
Jak sie obetne (co zrobie po dlugich namyslach, a dzieki Waszym podpowiedziom) to fotke wkleje na pewno ![]() Mam nadzieje, ze nie bede sie musiala wstydzic ![]() Fotka Cameron mi sie podoba, ale mimo to, mam duzy wybór... Apropo: wiesz, ja co roku przechodze takie metamorfozy, gdybys zobaczyla moje zdjecia rok temu, dwa trzy,... na kazdej z nich jest ktos inny ![]() Apropo nr 2: Ale ten watek ma powodzenie ![]() Ciesze sie bo to moj "pierwszy raz"!! papa! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Ech, laseczki, albo ja jestem zboczona, albo Wy dajecie takie foty... Bo mniejsza o fryzy, ale usteczka!!! te wszystkie babki maja boskie...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Hej Lejka,
czemu od razu zboczona...? A co kobitkom na kobitki tez przyjemnie popatrzec, przeciez to dla nas te zdjecia zebysmy mogly sie pogapic i czasami z czegos podpatrzonego sobie skorzystać... To tylko My Kobiety rozkladamy taką twarzyczke na czesci, facet widzi tylko jedno - TWARZ... co ty na to? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Lejka, ja mam w swojej komputerowej kolekcji takie zdjęcia kobiecych buziek, że aż dech mi zapiera - bynajmniej się w nich nie podkochuję
![]() ![]() dla przykładu: [wiele bym oddała, żeby tak wygladać ![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Ale ja wcale nie myślałam o tym, że na kobiety...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Jelon, głupolku
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
A ja? Ja tez jestem piekna!
![]() Tylko, zeby mnie ktos tak jeszcze umawloal, ech... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
dzięki Babciu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Lejka - po co ci malunek? Masz 16 lat i jesteś śliczna swoją świeżością - na którą starsze dziewczyny cieżko pracują makijażem
![]() ![]() Sarenka - w ramach terapii zalecam wyobrazanie sobie tej pani wstającej rano z łóżka poczochranej, bez makijażu i z pryszczami ![]() ![]() ![]()
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
A! teraz to rozumiem...
![]() Racja! A to wszystko to tylko dobry MAKIJAŻ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:14.