|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Pierwszy raz
To mój pierwszy makijaż na MM, nie mam jakiś wielkich talentów manualnych i do pięt wam nie dorastam ale może spróbuje
![]() Na codzien prawie się nie maluje, dziś dopiero tak pierwszy raz ![]() Niestety przy rozcieraniu blask turkusa troche zmalał ale trudno. No to tak. Użyłam -białego cienia z paletki IsaDory -Zielonego cienia z paletki Infinity -Sypkiego turkusowego cienia APC nr8 -Oriflame podkład T balance -Tusz Volumetrix Astor -Puder Antishine Astor. -Błyszczyk Essence jeżynowy. Zapraszam do oceny i prosze o wyrozumiałość ![]() *Aż się boję co powiecie ![]()
Edytowane przez aako Czas edycji: 2008-07-20 o 06:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwszy raz
1 rada-troche wiecej usmiechu
![]() Po 2 nie jest zle ![]() Po 3 nieco za jasne usta mi sie wydawaja i troszke wiecej rozu na policzki. Nie jest zle,probuj dalej ![]() Acha i brwi do regulacji..nie jest drogo ,troszke boli ale efekt pozniej jest ciekawy ![]() Acha i ja was dzis postrasze na MM ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
hmm, cien w wewnetrznych kacikach oka za bardzo rozmazany, wychodzi za linie, tusz pod brwiami nie widze cienia, nie wiem czy go nie ma czy niewidoczny, powinnas na cala powieke nalozyc, ciemniejsze troche wyzej niz teraz po powieka Ci sie łamie i nie widać koloru;
musnij bardziej tuszem rzesy, dolne również; hmm, i albo mocniejsze zrob oczy, albo ciemniejszym kolorem usta, no i roz na policzki, ozywi twarz i ciut wymodeluje jeżeli moge cos doradzic jeszcze to wydepiluj brwii <pierwszy raz najlepiej u kosmetyczki>, bedziesz miala wieksze pole do popisu z cieniami i ogolny wizerunek twarzy sie zmieni ;-) i jak napisała poprzedniczka: usmiech:P
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
ooo witam kolezanke ze szkoly xD
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
brwi uporzadkowac koniecznie...a samo nalozenie cienia no...nie podoba mi sie bo jest niedokladne a pozatym gohaah napisala wszystko co chcialam..
cwiczyc wiecej i bedzie coraz lepiej ![]()
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
brwi koniecznie do regulacji!!
co do makijazu to szczerze mowiac taki sobie.. ale na pewno warto probowac i doskonalic swoje umiejetnosci - w koncu nie od razu Rzym zbudowano ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Witaj na MM
![]() pierwsza rzecz którą bym poprawiła to wyregulowała kształt brwi ale tak poza tym to nie jest żle ,trochę wprawy i będzie coraz lepiej i uwierz Mi widziałam gorsze makijaże..pozdrawiam serdecznie
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Ja na pierwszy raz to jest nieźle. Cieniowanie nie jest perfekcyjne, ale wygląda dobrze. Masz ładne, długie rzęsy, więc mocniej je wytuszuj. Kolory cieni dobrze dobrane. Przydała by się regulacja brwi, można z nich wyczarować ładny kształt. Ogólnie udany debiut, witaj na MM
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dzięki. witam również, no to jest już nas kilka na wizażu ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Kombinacja z kolorami cieni do powiek niezła, ale moim zdaniem lepiej prezentowałaby się ona na bardziej opalonej twarzy.
Ogólnie jest nieźle ![]()
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Witaj
![]() Czego brakuje? 1. Modelowania twarzy 2. Regulacji brwi 3. Mocno wytuszowanych rzęs 4. Uśmiechu 5. Wiary w siebie ![]() Jeśli to Twój pierwszy makijaż, to na prawdę nie jest źle ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:21.