|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Lublin- sklepy ;-D
Rocznik '87, a wiec w tym roku maturka, pare dni temu uświadomiłam soebei ze przydało by sie zacżąć uczyć. Póki co postanowienie jest -zobaczymy jak bedzie z realizacją
![]() No ale tym samy w tym roku czeka mnie studniówka, mieszkam w neidużej miejscowości wiec nie mam zamiaru nic tu kupować bo a) nie chce zeby na studniuwce było parenascie kolezanek w identycznych sukienkach b) tak naprawdę to nie ma tu za wielkiego wydoru. Więc wyjście jest jedno zakupy ;D Najbliżej mam do Lublina i Rzeszowa i wizażanki z tych właśnie miast prosiłabym o jakies adresy sklepów z ciekawymi kieckami no i żeby było w czym wybierać. pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
... choć nie Westwood
|
![]() Cytat:
Na "Modzie" jest mnóstwo propozycji sukienek na studniówkę, na pewno znalazłabyś coś dla siebie. I nie byłoby problemu z identycznymi kreacjami ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Lublin- sklepy ;-D
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Fajne sukienki sa nieraz w GC na Krakowskim albo w River Island (jest w GC) czasem w Tally Wail albo w sklepach w nowym pasazu w Olimpie
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ja również polecam Galerię Centrum, na Krakowskim. Ja tam kupiłam supersukienkę na studniówkę z Frodo za 120 zł
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Dzięki bardzo - pospisuję adresy i bede szukać hehe...
Jak już coś znajde to sie pochwalę, ale szczerze sama tak dokładnei nie wiem co chcę, ale na pewno nie gorset bo jestem raczej malutka (156/7) i wydaje mi sie że śmiesznie bym wyglądała; raczej skłaniam sie w kierunku czegos z obszarpanym ( lub w jakikolwiek inny sposób nierównym ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Zdecydowanie polcam Olimp, dość duży wybór, nie jestem fanką GC, kiepska jakosć i niemiła obsluga.
Ewentualnie możesz poszukać na Glębokiej w sklepie Regina Diamante, tam mają suknie ślubne, ale nie tylko, trochę drogo, ale prawdziwe cudenka, włascicielka sama szyje i ogólnie jest bardzo sympatyczna, wiec jakies porawki nie ma problemu ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ale który Olimp ten co niedawno otworzyli czy ten stary??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Nie Olimp jest jeden po prostu go powiekszyli, na Spółdzielczości Pracy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
No tak, zapomniałąm o olimpie, chociaż mam do niego 10 min piechotą
![]() ![]() ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Każdy ma inne zdanie, a gdzie dokładnie mieszkasz?
Bo ja mieszkam na Ponikwodzie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba jesteśmy sąsiadkami ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Dobre
![]() Ja na Rudnickiej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Ehhh...jaki ten świat (Lublin) mały
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Dokladnie, na zywo prawdopodobnie nigdy bysmy sie nie spotkaly, a w necie i owszem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
a ile wychodzi za uszycie duzo taniej? zastanawiam sie nad ta Regina Diamante czy ktos z was tam kupowal? czy to prawda ze trzeba zamawiac 4 miesiace z wyprzedzeniem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:37.