![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Lempicka L 30 ml na inny zapach, Extraordinary i Cerrruti Summer
Moze ktos sie skusi :
1. L de Lempicka flakon 30 ml, zużycie ok. 2 ml (moge zrobic fote), oczywiscie oryginalne z Sephory + kartonik. wymienie na inny zapach (tylko i wyłącznie perfumy z górnej pólki) o podobnej pojemnosci. Chetnie The One D&G, albo cos innego ale świeże, wiosenne. 2. Cerruti Summer (niebieskie) zostało ok. 30 ml ze 100 ml - oryginalne oczywiscie, bez pudełka. 3. Avon Extraordinary, połowa z 50 ml. 4. Puder rozswietlający Revlon Skinlights - 3/4 opakowania Przepraszam, ale bede odpowiadała z opóznieniem bo mam ograniczony dostęp do netu. Edytowane przez kasiulka Czas edycji: 2007-03-27 o 08:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lempicka L 30 ml na inny zapach, Extraordinary i Cerrruti Summer
groszku, napisz tutaj jak mozesz, co masz do zaoferowania?
![]() MAyeah - niestety to nie są moje zapachy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 79 pkt / 100% pozyt.
|
moglabys pokazac , ktore to summer, czy z 2004?
A do zamiany mam: Miracle Lancome + balsam, Irena Gregori, Gap Dream, Identite R.Lezard, D&G Feminine. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
3. Avon Extraordinary, 3/4 z 50 ml.
Moja lista: Pielęgnacja: - mini produkty do ciała TheHealingGarden RelaxTherapy lawendowe balsam i żel do mycia, tubki 54 ml, nie używane (nie ma daty ważności, dostałam w listopadzie) - BanDi seria “na 6” Krem matujący dla cery tłustej i trądzikowej, z 30 ml zostało 50%; ważny do 04.2008 - pianka do włosów cienkich Nivea HairCare – zostało ok. 30% - nabłyszczacz do włosów w sprayu Joanna Effect.Net 100ml– zużycie na oko to 10% może - olejek na gorąco do włosów Oriflame kokosowy, 15 ml (do 06.2009) - Bielenda SPA morska kuracja, luksusowa oliwka hydrofilna do demakijażu zużyte 5% - Sephora, eye makeup remover (nowa wersja), zużycie 20% Makijaż: - lakier do paznokci Wink Avonu (jasny róż odrobinę perłowy 2-3 razy, świeży) - 2/3 błyszczyku Manhattan CalypsoShine bezbarwnego z drobinkami (pachnie wazelinką) - błyszczyk migoczący Avonu Glistening Peach, zużycie 15% - brokatowy eyeliner w płynie Essence, zostało 45% kolor błękitny ale brokat jest srebrny - cień do powiek w płynie CarloDiRoma jasnobeżowy 9 ml nr 02, zuzycie 5 do 10% - 2 cienie Maybelline ExpertWearMono: pudrowy róż 15 AntiqueRose zużyte nie więcej niż 30% i pudrowy liliowy 14 HeatherMist tu zużycie nie przekracza 15% - Avon CT cień w kulce zielony-nowy (nie wiem czemu nie ma napisów na buteleczce) - cień w sztyfcie HOT INDIA Manhattan (zużycie max 10%) w kolorze perłowego srebrzystego beżu (nie jest bardzo jasny) Próbki: - szminki Avon Ultra Moisture Rich- maźnięte po dwa razy w kolorach: Capuccino (1), PaleRose(5), BerryMauve(6), Rose(7) StrawberryDelish(8), KnockoutPink(9), PlumFrost(10) - Crystal Aura - filtry Biodermy 5ml: Photoderm Max Fluide spf100 (do 12.2007) I Photoderm Max Crème spf50 (do 11.2008) Odsypki: sypkie cienie Vollare: 19, 22, 38, 39 (ostry róz, turkus, mocny lila-róż, złoto) różne brokaty ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz cos u mnie za L Lempicka i/lub cerruti ??oto link http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=177805:cmok:
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny interesująmnie tylko i wyłącznie zapachy, za inne propozycje b. dziekuje
![]() Groszku Lancome to nie moj zapach, reszty niestety nie znam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Poszukaj u mnie
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=177596 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
hej interesuje mnie L Lolita, moge zaproponowac:
O Oui Lancome 15ml moze eau de Eden Chacharela(tester) ale mam tego ok 40 mlLI Litlle Black Dress Avon ok 25ml krysztalki do włosów Alfaparf, raz uzute 50ml oprocz tego kosmetyki z mojego watku, prosze odpisz u mnie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=176235 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Znajdziesz coś u mnie za L?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=177750 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Noseknosek - Miss Dior Cherie mnie interesi, ale musiałabym go sobie przypomniec - pamietam ze kiedys niuchałam i mi sie podobał
![]() Groszku interesują mnie klimaty świeże, zdecydowanie wiosenne, owocowe. Nic ciężkiego. Małgosia - nie znam Escady Magnetism, musiałabym sprawidzic Monme - kompletnie nie znam Twoich zapachów - sa tam jakieś swieżuchy? ![]() Dorota, Ewelinka - niestety nic |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
moze u mnie za cerruti?
![]()
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#20 |
|
ok, w takim razie czekam na decyzję w sprawie Miss Dior Cherie
![]() pozdrawiam
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Ze świeżych w moim wątku byłyby:
Scent Gloss Costume National - EDP 50 ml bez dwóch psików Eau de Dolce Vita Dior- EDT ok. 45 ml z 50 Mira Bai Chopard tester - nieznaczny ubytek z 75 (to nie jest typowy świeżak, ale jest subtelny, bardzo kobiecy) Poza wątkiem ze świeżych mam jeszcze ewentualnie: Premier Jour Niny Ricci - EDP 30 ml bez kilka psików Jak coś Cię zainteresuje , to proszę daj znać. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
a w sumie po zastanowieniu stwierdzam ze Avon moge zamienic na cosik innego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Monme - postaram sie w sobote wdepnąc do Sephory i sprawdzic co sie da
![]() Noseknosek - j.w., poniucham Cherie w Sephorze i dam odp. ![]() Mia - niestety nic nie wypatrzylam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
|
hej i jak testy?
![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Kasiulko, pamiętam że swojego czasu bardzo zauroczyła Cię L. To okropna sytuacja, gdy po zakupie perfumy przestają już tak nas kręcić
![]() Ja mimo wszystko jestem chętna na L (mogę zobić zapas ![]() Mogę zaproponować perfumy z mojego kramiku ![]()
![]() |
![]() |
#30 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:06.