|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Brakuje Mi Tylko Fryzury!!! Proszę O Pomoc :)
Proszę pomóżcie mi wybrać fryzurę... Jestem wysoką i szczupłą blondynką, będę miała prostą i skromną białą suknie (oczywiście bez tego szalu który jest na zdjęciu), długi welon ( mniej więcej do pasa) i bukiet z ciemno czerwonych kalii ( mniej więcej taki jak na zdjęciu).
Mam kompleksy na pukncie swoich uszów, więc nie chciałabym ich odsłaniać, nie lubię też takich typowych ślubnych koczków... ponoć dobrze mi w lokach... Jeśli chodzi o włosy to mam je wycieniowane - najdłuższe opierają się na plecach, najkrótsze to grzywka sięgająca do brwi. P.S. Zamieszczam dwie fryzury, które wpadły mi w oko. Myślicie, że pasują ?
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Brakuje Mi Tylko Fryzury!!! Proszę O Pomoc :)
fryzurki super
![]() jeśli masz dużo loków popróbuj zrobić fryzury z nieładem w roli głównej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
W zasadzie to moje włosy są proste ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
powiem ci tak: tez chcialam do slubu fryzure w tym stylu, do momentu, kiedy powiedzialam o tym mojej fryzjerce. stwierdzila ona, ze fryzury sliczne, ale nie nadaja sie pod welon. tez koniecznie chcialam wstazke we wlosach. fryzjerka powiedziala, ze w polaczeniu z welonem bedzie wygladala jak bandaz, jakby mi sie cos stalo w glowe. sprawdzilam - fryzjerka miala racje. fryzury sliczne, ale bez welonu (jednyie z kwiatem ladnie wygladaja).
no i welon powinien sie w czyms trzymac - kok jest jednak najlepszy. nie musi byc taki tradyzyjny, idealnie poupinany. moze luzniejszy troszke, albo kokiem hiszpańskim (ja taki mialam). duzy, prosty, upiety bardzo nisko na karku. do twojej sukni pasowalby jak najbardziej. jak znajde fotki - wkleje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Witaj Majóweczko
![]() ![]() Wkleję to co ja znalazłam, moze cos Ci sie przyda ![]() Ja sie nastawiam na nr 1 (może trochę bardziej uporządkowaną ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
i jeszcze to
![]()
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja wybieram się do fryzjerki ( mam nadzieję, że się spisze) w sobotę - na podcięcie końcówek i saune, a przy okazji na dyskusje - pokaże jej zdjęcia i zobaczymy co ona mi zaproponuje. Niestety z moich bardzo wycieniowanych ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:11.