|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
a co zrobic zeby przytyc?
no co mam zrobic?
co polecacie do jedzienia? owoce, slodycze? nie mam pojecia jak przytyc:/ eh mam problem nie? wiekszosc chce schudnac a ja wrecz przeciwnie... |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: a co zrobic zeby przytyc?
Przepraszam bardzo ale już nie wytrzymuję. W kółko powstają wątki o tym jak ktoś jest biedny bo wszyscy się odchudzają tylko on jeden chce przytyć. To już się zaczyna robić nudne. Nie chodzi mi o to, że chcesz przytyć tylko o to, że twierdzisz, iż niby wszyscy chcą zeszczupleć. Dosłownie każda osoba z takim problemem jak Ty to pisze. Takich osób jak Ty jest tutaj wiele, nie jesteś żadnym wyjątkiem jeśli o to chodzi i wystarczy zaprzyjaźnić się z wyszukiwarką. Nie chciałam nikogo urazić.
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4 | |
|
♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
BAN stały
|
mój były chłop żeby zgrubnąć jadł 3 razy dziennie 2-3 talerze frytek. przez m-c zgrubł 10 kg i waga mu się trzyma już 2 rok.
polecam jeść kebeby- też szybko idą w tyłek. słodycze mu nie pomogły
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
cialge odsylacie do wyszukiwarki;] zajrzyjcie do niej i tam malo jest o tyciu.....jak juz jest watek to po nim jest napisana odpowiedz "wyszukiwarka sie klania" albo sa dwie odpowiedzi
ja tez chce przytyc tak okolo 5 kilo i bede ciagnac ten watek chudzinki laczmy sie!!o dietach odchudzajacych na jednej stronie jest 20 watkow wiec to chyba jest malo sprawiedliwe;/
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:34.