|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 | |
Wtajemniczenie
|
Body space, wibro trenning
Po opieprzu na 'intymnie', żebym wziela się za siebie
![]() operacja 'mniej żreć' w toku ale z cwiczeniami u mnie gorzej ![]() mam pod blokiem takie cudo jak wspomniane w tytule body space, wibro trenning itd koszt 30min na takim rowerku leżącym z kapsula z podciśnieniem to 30zł ![]() ![]() słowo o wynalazku: Cytat:
chętnie bym sprobowala mialyście może doświadczenie z takim 'czyms' ![]() edit: niestety mam problem z przegladarką, nie wkleje fotki co do mnie nie chodzi o rozmiar tylko wymodelowanie ciala- skóra po zrzuceniu prawie 10kg pare lat temu,cellulit generalnie nie chodzi o zmiane rozmiaru tylko kształty
Małgoszova Entertainment presents: overcoming imperfections Episode I: Killing the ogre![]() Starring: Cudowna Dieta Mniej Żreć Edytowane przez kariera85 Czas edycji: 2009-04-20 o 12:15 Powód: dopisek :) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Body space, wibro trenning
ja na to chodziłam, ale płaciłam duuuużo mniej
![]() u mnei jest steper/orbitrek, bardzo fajna sprawa ![]() ![]() ![]() a tak na marginesie to tak sie chudnie (jak mowi o tym tekst ktory zalaczylas) po okolo 15 zabiegach ...
-zapuszczam włosy -przygoda z białą perłą i olejkiem rycynowym -MŻ+WR! 61(19.07) ![]() ![]() ![]() 17.08 przedłużanie i zagęszczanie rzęs ![]() Edytowane przez wisienka90 Czas edycji: 2009-04-22 o 07:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Body space, wibro trenning
![]() Edytowane przez agness30 Czas edycji: 2009-08-31 o 09:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:31.