|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
możecie mi coś doradzić???
mam do was prosbe, do swiat zostało 17dni ........chcialam schudnac do nich 2 pelne kilogramy, a dokladnie najbardziej zalezy mi na 2 cm w udach......waze 61kg.... moj problem jest taki, ze w ostatnim czasie przytylam i wszystkie spodnie sa na mnie za ciasne w udach.. przez ostatnie 8dni chodzilam na basen (plywalam 1000m) i jadlam 1000-1200 kcl i waga nic nie drgnela, nie jadlam chleba i slodyczy, same odtluszczone jogurty, warzywa i owoce i nic,,,wiem ze to dlugotrwaly proces, ale myslamam, ze chociaz 500gram przy takim wysilku,,,, powiedzcie mi co mam zrobic, jak jesc i co cwiczyc by w ciagu 17dni schudnac ze 2kg ?? bo ja nie wiem.. dziewczyny tracą po 4kg w 2 tyg, a mi moj tluszcz stoi w miejscu i ani drgnie..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: możecie mi coś doradzić???
jeśli chodzi ci tylko o uda i biodra, to ja polecam wspomóc się jakimś dobrym kremem wyszczuplacjącym, jeśli masz trochę funduszy to nowy krem Vichy wyszedł ostatnio(Lipo-metric-chyba jakoś tak
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
4kg w 2 tygonie? Naprawdę byś tak chciała??? oczywiście wiesz, że zdrowo to 0,5-1kg w tydzień, więc sobie pomyśl, jakie fajne jo-jo będą mieli Ci co tak szybko "chudną" (bądź tracą wodę/spalają mięśnie... jak kto woli).
Zmierz się. Skoro chodzisz na basen, to bardzo prawdopodobne że na wadze ubytków nie ma, bo nabierasz mięśni.... . A mięśnie zajmują mniej miejsca, choć więcej ważą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
a wiec tak, wiem ze mam umiesnione nogi , tylko wszystko jest pokryte duzo iloscia tłuszczu , w ciagu wakacji schudlam ok 3-5kg, nie wiem dokladnie, bo nie mialam wagi, duzo pracowalam i kg zlecialy, potem przybralam i tak dalej walcze .. waze 60kg mam 170wzrostu, niby super, ale obwod uda 56 ... i tu sie zaczyna problem.. nie chce tak naprawde 4 tyg , tylko walcze o 2 i ciezko mi z tym jak nie wiem , dziekuje za wasze odpowiedzi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Wobec tego jedyne co przychodzi mi do głowy, to "NIE PODDAWAJ SIĘ!!"
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
dziekuje bardzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
A co zrobić, żeby nogi utyły? Ale same nogi, reszta nie. Może być steper??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:10.