|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
tunika czy sukienka, jak to z Wami jest?:)
hej! przeglądając ciuszki na allegro natknęłam się na teraźniejszy trend - super krótkie sukieneczko-tuniczki, które na zdjęciach zawsze noszone są jako miniówy ledwo zakrywające pupę ;p przyznam, że podoba mi się taki styl lecz jest jedno ale... uważam, że chodzenie w takiej tunice jest niekomfortowe w porównaniu z tym gdy mamy na sobie (wraz z nią) spodnie czy legginsy. chciałabym więc się dowiedzieć się czy Wy kupując tego typu ubranko nosicie je jako sukienke czy jako tunike do spodni? licze na szczere odpowiedzi
![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: tunika czy sukienka, jak to z Wami jest?:)
tunike
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Jesli chodzi Ci o takie ultra krótkie modele które reklamuje nasza ulubiona modelka na allegro to zdecydowanie NIE! na gołe ciało - legginsy chociaz musza być. Ja po prostu nie wyobrażam sobie w takim troszkę dłuższym sweterku czy tunice usiąśc czy cokolwiek. To się może i naciaga tak sie stoi ale jak sie w tym siada??? już był kiedyś wątek o tym że te krótkie tuniko - sukienki to przesada a na aukcjach tak pokazują by wyglądało jak to oni piszą" SEXI".
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
tez jetsem tego zdania, jako sukienka to kicz a nie sexi ;/ z legginsami juz ok - ale osobiscie nie nosze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Pupa musi być zasłonięta !
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
ja zawsze nosze jako tunikę (do spodni) i nie wyobrażam sobie wyjść w tym jako w sukience na ulicy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Tunikę zakładam zawsze do spodni, czasami do legginsów. Nie odważyłabym się wyjść w samej tunice.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.