|
Notka |
|
Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
DAMAYANTI TROLLING INC.
|
weeb.tv w usa
Hej,powiedzcie proszę na czym polega to całe weeb.tv,czy dobrze działa w usa? konkretnie w chicago?
mama chce oglądac polską tv a to weeb.tv chyba taniej wychodzi niż kablówka. będę wdzięczna za opinie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: weeb.tv w usa
Czesc!
![]() Od 2 miesiecy uzywamy weeb.tv i jestesmy bardzo zadowoleni. Koszt to jest $5 na miesiac, wiec warto wziac nawet na probe. Sa wszystkie programy z cyfry +, wszystkie mecze, seriale itp. Babcia w polsce mowila, z enie ma tylu programow co ja na weeb.tv Nie wiem jaki szybki masz internet, moj ma chyba ok 15-20mbps, chcoiaz w tej chwili sprawdzalam i ma tylko 10 i telewizja dziala dobrze. Jedyny minus to to, ze nie mozna oplacic np za caly rok z gory tylko z miesiaca na miesiac i wieksze mozliwosci zaplaty w polsce (nam placi brat). Mozna tez placic przez allegro jesli masz konto. sprawdz na ich stronie, jest duuzo form platnosci wiec znajdziesz cos dla siebie. Ja jestem baaardzo zadowolona z tej telewizji. Wiekszosc programow w wersji HD, bardzo ladny obraz, no i cena jest bez porownania (zwlaszcza z polskimi programami dish network - 4 programy na ktorych leci jeden serial 3 razy do roku i na swieta nowosci filmowe- jakis film z przed 4 lat xD a cena to jakies $40...) Mam nadzieje, ze opisalam to w miare z rozumiale ![]() aa i pisalam z Chicago, internet marki comcast ![]() pozdrawiam
![]() |
#3 |
DAMAYANTI TROLLING INC.
|
Dot.: weeb.tv w usa
dzięki za odpowiedź,wobec tego zaryzykuję i opłacę na miesiąc,zobaczymy jak się sprawdzi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam,
Mam nadzieję że spodobało się korzystanie z weeb.tv ![]() Chętnie pomogę posiadam dostęp do kodów weeb.tv oraz urządzenia które po podłączeniu do TV za pomocą kabla HDMI i do internetu (przewodowo lub bezprzewodowo) pozwala odbierać 60 polskich kanałów oraz korzystać z weeb.tv, tvn playera, TVP vod, Ipla Chętnie pomogę posiadam dostęp do kodów weeb.tv oraz urządzenia które po podłączeniu do TV za pomocą kabla HDMI i do internetu (przewodowo lub bezprzewodowo) pozwala odbierać 60 polskich kanałów oraz korzystać z weeb.tv, tvn playera, TVP vod, Ipla https://www.dropbox.com/s/5whnzshbz29dhqa/IMG_0753.MOV Zainteresowanych proszę o kontakt. Weeb.tv rządzi Pozdrawiam wszystkich Rodaków na obczyźnie. Zainteresowanych proszę o kontakt. Weeb.tv rządzi Pozdrawiam wszystkich Rodaków na obczyźnie. Edytowane przez Kamol_ Czas edycji: 2012-06-13 o 19:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:30.