|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Sprzeciw rurkom, longom, itp ;)
Zainspirowana wątkiem "co wam zbrzydło do granic możliwości?" myśle co by tu znaleźć za orginalny styl i tym samym wyróżniający się spośród wielu "klonów"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sprzeciw rurkom, longom, itp ;)
Jesli chcesz byc oryginalna to badz, nic nie stoi na przeszkodzie. A jesli potrzebujesz pomocy zeby sie wyroznic "sposrod wielu klonow" to oznacza, ze oryginalna nie jestes. Nie rozumiem czegos takiego, skoro nie podobaja Ci sie rurki i longi to idz do sklepu i poszukaj czegos innego. Skoro tak Ci zalezy, zeby sie wyrozniac, ale nie rzucac sie w oczy, to ubieraj sie w spodniczki, sukienki itp... Pewnie moja odpowiedz Cie nie satysfakcjonuje, ale dziwi mnie ten watek. Ktos chce byc oryginalny, ale sam nie umie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Alleluja! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
oooo popieram! bezsensu jak szukasz oryginalności u kogoś - KOLEJNY KLON
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() btw tych wątków z prośbą o znalezienie oryginalnego stylu czy "jak ja mam sie ubierać" tak się ostatnio namnożyło, że hej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Pamitam jak kiedyś wiekszosc moich znajomych dziewczyn, czy przyjaciolek, tu na forum tez twiedzila,ze nigdy,ale to przenigdy nie wlozy spodni zwężaacych sie ku dołowi. Teraz zaś sa orędowniczkami tej mody.
Jak patrze na watek o rurkach i widze niektóre zdjatka, to po prostu rece opadają... Niektóre kobiety wygladaja pieknie i im do twarzy w nowych trendach, inne ... koszmar po prostu. Nie rozumiem tego... Ja najlepiej sie czuje w prostym, klasycznym kroju dzinsów, choc w rurkach tez ponoć mi swietnie, bo jestem wysoka i szupła, ale nie czuje sie w nich najlepiej. Moze sie przekonam. Czas pokaże, ale wiem ze nic na siłę. Zreszta sa rurki i rurki. Niektóre za bardzo zwezają sie ku dołowi, takie sa obrzydliwe, nigdy nie podobał mi sie taki krój(u dziewczyn z duzymi udami efekt sie poteguje), natomiast te z tendencja - wasko, jakby druga skora, ale tak jakos bardziej prosto, są ok. Na kims mi sie podoba, ja musze, jak mowie sie przekonac. Dopasowujmy modę do siebie, wybierajmy z niej to co najlepsze dla nas, nie siebie do mody. Nigdy na odwrót. Prosze. Wtedy ulice sa ładniejsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pff |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
w ubiegłą wiosnę, lato miałam swira na punkcie longów, ale teraz już nie lubie ich, po prostu mi niewygodnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
mysle ze prosba o dobor stylu by byc orginalnym nie ma sensu...lepiej wybierz sie na zakupy i pochodz do roznych sklepow i nie zastanawiaj sie czy ci sie cos bardzo podoba albo czy jest modne tylko bierz i mierz (ale sie zrymowalo
![]() powodzenia! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Właśnie problem w tym, że w sklepach jest to samo :/ Od tygodnia szukałam moich balerinek - wszędzie były te same złote, srebrne, zwierzęce... Tylko weszła ta moda a tu puff! nie ma nic innego.
I nie zamierzałam klonować tego co napiszecie - szukam swojego stylu i pomyślałam, że znajdziecie coś fajnego nie ze stylu leginsow i longów... Sprężyna problem w tym, że ubieram się przeciętnie i w sklepach widze też przeciętne ciuchy, a zaczeło mnie to już męczyć. Nadzieję pokładałam w tej wiosennej i letniej modzie, ale już widzę, że jest jej dużo na ulicach... |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
chcesz byc orginalna? to ubieraj sie na odwrot ^^ dzwony i przykrotkie bluzki ^^
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
obejrzyj sobie wątek Street Fashion (bo na My Style Diary znajdziesz rurki i longi
![]() przyjrzyj się swoim ciuchom, wyrzuć je wszystkie z szafy i przejrzyj dokładnie, bo coś, co mogło ci się nie podobać 5 miesięcy temu może cię teraz zachwycić. nie bój się łączyć różnych styli, coś, co na pierwszy rzut oka nie pasuje do siebie może w gruncie rzeczy wyglądać całkiem fajnie.
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:55.