|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Jak to jest z tym Etiaxilem?
Wlasnie, jak to z nim jest. Czy z medycznego punktu widzenia jest on szkodliwy, czy nie? Tzn chodzi mi glownie, o to, ze stosujac go zatrzymujemy wydzielanie potu. Przeciez pot jest jednym ze sposobow regulacji temperatury naszego ciala. Wiem, ze napiszecie, ze przez pachy i tak nie wydzielamy tyle potu co przez dlonie i podeszwy stop. Ale co z osobami, ktore uzywaja tych specyfikow zarowno do stop, pach i rak..?
Pozdrowienia, Cheetah |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Re: Jak to jest z tym Etiaxilem?
Witam,
nie jestem lekarzem i nie wiem jak to jest z medycznego punktu widzenia, za to z estetycznego .... BOSKO !!! Żadnych mokrych plam pod paszkami, żadnych niemiłych aromatów pod koniec dnia, żadnych zniszczonych bluzek. Dodam, że używam go już od 2 lat i nie zuważyłam u siebie żadnych przykrych konsekwencji jego stosowania ![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Re: Jak to jest z tym Etiaxilem?
Jak to jest estetycznie, to ja wiem, bo tez uzywam.
![]() Chodzi mi bardziej o wytlumaczenie, dlaczego nie jest szkodliwy i jak to naprawde jest z ludzka potliwoscia, ze sie tak wyraze ![]() Pozdrowienia, Cheetah |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Znowu pytanko o Etiaxil.
![]() Mam pytanie czy tego specyfiku mogą używać też panowie? Proszę bardzo o odpowiedź. Pozdrowionka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Re: Znowu pytanko o Etiaxil.
Nie no - na opakowaniu nie ma żadnego przeciwskazania
![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Mój facet stosuje Etiaxil z takim samym powodzeniem jak i ja
![]() ![]() karola |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
![]() Bardzo dziękuję za odpowiedź. Mam nadzieję że u mojego pana też się sprawdzi bo już mam dosyć walki z plamami po antyperspirantach na koszulach ![]() Pa pa PS. A tak swoją drogą ładną marżę mają niektóre apteki. Byłam dziś w dwóch oddalonych od siebie o 100 metrów aptekach i w jednej cena Etiaxilu 30zł w drugiej 41,50 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:48.