|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
kosmetologia -podyplomowo...
Czy któraś z Was dziewczyny studiuje lub studiowała na podyplomowych studiach z kosmetologii w Łodzi???Chciałabym uzyskać wszelkie informacje na temat warunków przyjęcia i ogólnie co sądzicie o tych studiach??Będe wdzięczna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Re: kosmetologia -podyplomowo...
Ja studiuję, ale nie w ŁodziJednak o studiach tych wiele słyszałam. Sama się tam wybierałam, ale finanse mi na to nie pozwoliły. Myślę, że to najlepsze studia w tym kierunku. Choć jak ktoś się pasjonuje kosmetyką i chce poszerzać swojuą wiedzę to jest bez znaczenia gdzie studiuje bo i tak bedzie dobry w tym co robi...
Tylko papierek końcowy już nie będzie taki... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Ja zaczynam od października
![]() Warunkiem przyjęcia jest dyplom wyższej uczelni i kolejność zgłoszeń. W zeszłym roku zgłosiłam się za późno (była już lista 10 chętnych na przyszły rok) i dlatego dopiero teraz. Przyjmują 25 osób. Czasem ktoś na samym początku rezygnuje i można "wskoczyć" na jego miejsce. Pani dr opiekująca się tym kierunkiem jest bardzo sympatyczna i wszystko cierpliwie wyjaśnia. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Olncjo, czy Ty jesteś z Łodzi?Ja mieszkam w Warszawie i nie wiem czy poradziłabym sobie z dojazdami.Czy zajęcia są w każdy week end??Byłabym Ci wdzięczna gdybyś się odezwała jak już zaczniesz studiować.Jestem bardzo ,bardzo ciekawa jak jest na tych studiach.Jeśli się zdecyduję to i tak dopiero za rok.Trochę się boje chemii ,bo coś mi się wydaje ,że będzie jej tam sporo a ja nie najlepiej stoję z tym przedmiotem.A Ty Exotic, gdzie się uczysz??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
liz@ napisał(a):
> Olncjo, czy Ty jesteś z Łodzi? Jestem z Kutna. To 60 km od Łodzi - ale pociąg wlecze się koszmarnie 1,15 min - 1,30 min ![]() ![]() > Ja mieszkam w Warszawie i nie wiem czy poradziłabym sobie z dojazdami. Poradziłabyś, poradziła ![]() > Czy zajęcia są w każdy week end?? W co drugi. Sobota i niedziela. >Byłabym Ci wdzięczna gdybyś się odezwała jak już zaczniesz studiować.Jestem bardzo ,bardzo ciekawa jak jest na tych studiach.Jeśli się zdecyduję to i tak dopiero za rok.Trochę się boje chemii ,bo coś mi się wydaje ,że będzie jej tam sporo a ja nie najlepiej stoję z tym przedmiotem. Ja się bałam bardzo przedmiotów medycznych, ale pani dr tak mnie pocieszyła, że teraz jestem pozytywnie nastawiona. Już nie mogę się doczekać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Re: kosmetologia -podyplomowo...do Olencji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Ja Liz studiuję we Wrocławiu zaocznie. Pierwszy rok mam z głowy. Dojazdy Cię nie wykończą napewno ja dojezdzam co tydzień z Choszczna (małej miejscowości niedaleko Szczecina). Spędzam w pociągu sporo czasu(dojazd w jedną stronę to ponad 4 godzinki)
![]() Chemii tez się bałam bo nigdy nie była moją mocną stroną i o dziwo na roku bylam jedna z najlepszych studentek z chemii surowcow kosmetycznych i biochemii. Bardzo polubilam te przedmioty i mi sie wszystko w główce rozjaśniło... Najgorzej było z anatomią... |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Re: kosmetologia -podyplomowo...do Olencji
Jak tylko znajdę wszystkie papiery jakie mam na ten temat to napiszę do Ciebie maila.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Dziękuje Wam dziewuszki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.