|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Gość
|
Kolastyna i Miraculum
Kolastyna przejmuje Miraculum
Laboratorium Kolastyna S.A. zakupila od Agencji Rozwoju Przemyslu pakiet 67 proc. akcji krakowskiej firmy kosmetycznej Miraculum. Co to oznacza dla marki Miraculum? Zobaczymy... Cmoczki Zło |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Re: Kolastyna i Miraculum
???
oui, oui... ciekawam co dalej...kurdę Zło skąd to masz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gość
|
Szpiegi. Mam ich wszędzie. Duzi szpiegów
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Em... Khem... Duzio szpiegów, powiadasz? To co dziś robiłam po południu?
![]() ![]() Dźbry wszystkim ![]() Nie no, mam nadzieję, że wiele się nie zmieni... Ciekawe, czy zostawią markę... Kurczę, a już znalazłam, gdzie to to sprzedają i miałam zamiar kupić pare ich rzeczy, no! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gość
|
lejka napisał(a):
> Em... Khem... Duzio szpiegów, powiadasz? To co dziś robiłam po południu? ![]() ![]() Bry ![]() Ze względu na własne preferencje oraz polskie prawo nie podejmuję się śledzenia dziejów stringów noszonych przez nieletnie osoby ![]() p.s. Ale się zabujałaś... fiu fiu... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
zlosliwiec napisał(a):
> Ze względu na własne preferencje oraz polskie prawo nie podejmuję się śledzenia dziejów stringów noszonych przez nieletnie osoby ![]() Pudło. Dziś królowało bikini. ![]() > p.s. Ale się zabujałaś... fiu fiu... ![]() A po czym to wnioskujesz, nadobny Adminie? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Gość
|
lejka napisał(a):
> zlosliwiec napisał(a): > > Ze względu na własne preferencje oraz polskie prawo nie podejmuję się śledzenia dziejów stringów noszonych przez nieletnie osoby ![]() > > Pudło. Dziś królowało bikini. ![]() Heheh... cztery trójkąciki, powiadasz... cóż, stringi mają tylko jeden trójkącik, ale widzę pewien postęp w przycinaniu przekątnych ![]() > > p.s. Ale się zabujałaś... fiu fiu... ![]() > > A po czym to wnioskujesz, nadobny Adminie? ![]() ![]() ![]() Niech mi się tu Lejek nie tłumaczy, ja dobrze wiem co to znaczy we dwoje koszule ojca prać! Bez mydlenia oczu, proszę! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Gość
|
A tu proszę - nowa ocena w KW autorstwa Lejka - coś tam-coś tam do masażu, że niby OK.
Naprawdę było tylko OK? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
zlosliwiec napisał(a):
> Heheh... cztery trójkąciki, powiadasz... cóż, stringi mają tylko jeden trójkącik, ale widzę pewien postęp w przycinaniu przekątnych ![]() Ych... Ych... to, że idę do mat-fiuz, to jeszcze nie znaczy, że rozumiem co się do mnie o matmie mówi. ![]() ![]() > Niech mi się tu Lejek nie tłumaczy, ja dobrze wiem co to znaczy we dwoje koszule ojca prać! Bez mydlenia oczu, proszę! ![]() No gdzieeeż by, Adminkowi kochanemu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Ale to odnośnie Kolastyny i jej produktów, czy masażu z R.?
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Gość
|
lejka napisał(a):
> Ych... Ych... to, że idę do mat-fiuz, to jeszcze nie znaczy, że rozumiem co się do mnie o matmie mówi. ![]() ![]() Nauczysz się, wróć, przeczytaj, tylko potem mocno na mnie nie krzycz ![]() > > Niech mi się tu Lejek nie tłumaczy, ja dobrze wiem co to znaczy we dwoje koszule ojca prać! Bez mydlenia oczu, proszę! ![]() > > No gdzieeeż by, Adminkowi kochanemu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P-r-a-l-k-i? Rany... Nienie... Nic nie mówię. Milczę jak zaklęty. Ale... Nie mogę... Muszę... Sorry! Pokrętła? Czy może jakieś innej, płaskiej, części tego godnego Nobla urządzenia? ![]() A tak na serio, to nie strasz chłopaka pralką. Może się spłoszyć, wiesz, jak to łowna zwierzyna ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
zlosliwiec napisał(a):
> Nauczysz się, wróć, przeczytaj, tylko potem mocno na mnie nie krzycz ![]() AAA!!! To tak na wszelki wypadek, bo i tak nie do końca rozumiem. ![]() > P-r-a-l-k-i? Rany... Nienie... Nic nie mówię. Milczę jak zaklęty. Ale... Nie mogę... Muszę... Sorry! Pokrętła? Czy może jakieś innej, płaskiej, części tego godnego Nobla urządzenia? ![]() Ja też nie umiałam obsługiwać pralki, zanim mi mama nie pokazała. ![]() > A tak na serio, to nie strasz chłopaka pralką. Może się spłoszyć, wiesz, jak to łowna zwierzyna ![]() Co nie strasz, co nie strasz, niech wie, że mam zadatki na zone, wypiere, wyprasuję... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Gość
|
lejka napisał(a):
> > A tak na serio, to nie strasz chłopaka pralką. Może się spłoszyć, wiesz, jak to łowna zwierzyna ![]() > > Co nie strasz, co nie strasz, niech wie, że mam zadatki na zone, wypiere, wyprasuję... ![]() ![]() W tym wieku sałatki (jeszcze) nie działają. Stringi, owszem. Ale skuteczność ostatniego kuszenia stringowego nie jest gwarantowana w ostatecznym, życiowym rozrachunku, więc... rozsądek doradzam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
zlosliwiec napisał(a):
> W tym wieku sałatki (jeszcze) nie działają. Stringi, owszem. Ale skuteczność ostatniego kuszenia stringowego nie jest gwarantowana w ostatecznym, życiowym rozrachunku, więc... rozsądek doradzam ![]() Kurczę, a ja się ciągle nie moge przekonać do tych stringów, zeby je nosić... I co teraz będzie??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Gość
|
lejka napisał(a):
> Kurczę, a ja się ciągle nie moge przekonać do tych stringów, zeby je nosić... I co teraz będzie??? ![]() Dobrze wiesz, młoda szelmo, że ja nie o rodzaju bielizny pisałem... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Uch Lejka ja się wplączę do dialogu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:36.