|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Gość
|
Kolastyna i Miraculum
Kolastyna przejmuje Miraculum
Laboratorium Kolastyna S.A. zakupila od Agencji Rozwoju Przemyslu pakiet 67 proc. akcji krakowskiej firmy kosmetycznej Miraculum. Co to oznacza dla marki Miraculum? Zobaczymy... Cmoczki Zło |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Re: Kolastyna i Miraculum
???
oui, oui... ciekawam co dalej...kurdę Zło skąd to masz? |
|
|
|
|
#3 |
|
Gość
|
Szpiegi. Mam ich wszędzie. Duzi szpiegów
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Em... Khem... Duzio szpiegów, powiadasz? To co dziś robiłam po południu?
Dźbry wszystkim Nie no, mam nadzieję, że wiele się nie zmieni... Ciekawe, czy zostawią markę... Kurczę, a już znalazłam, gdzie to to sprzedają i miałam zamiar kupić pare ich rzeczy, no! |
|
|
|
|
#6 |
|
Gość
|
lejka napisał(a):
> Em... Khem... Duzio szpiegów, powiadasz? To co dziś robiłam po południu? Bry Ze względu na własne preferencje oraz polskie prawo nie podejmuję się śledzenia dziejów stringów noszonych przez nieletnie osoby p.s. Ale się zabujałaś... fiu fiu... |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
zlosliwiec napisał(a):
> Ze względu na własne preferencje oraz polskie prawo nie podejmuję się śledzenia dziejów stringów noszonych przez nieletnie osoby Pudło. Dziś królowało bikini. > p.s. Ale się zabujałaś... fiu fiu... A po czym to wnioskujesz, nadobny Adminie? |
|
|
|
|
#8 |
|
Gość
|
lejka napisał(a):
> zlosliwiec napisał(a): > > Ze względu na własne preferencje oraz polskie prawo nie podejmuję się śledzenia dziejów stringów noszonych przez nieletnie osoby > > Pudło. Dziś królowało bikini. Heheh... cztery trójkąciki, powiadasz... cóż, stringi mają tylko jeden trójkącik, ale widzę pewien postęp w przycinaniu przekątnych > > p.s. Ale się zabujałaś... fiu fiu... > > A po czym to wnioskujesz, nadobny Adminie? Niech mi się tu Lejek nie tłumaczy, ja dobrze wiem co to znaczy we dwoje koszule ojca prać! Bez mydlenia oczu, proszę! |
|
|
|
|
#9 |
|
Gość
|
A tu proszę - nowa ocena w KW autorstwa Lejka - coś tam-coś tam do masażu, że niby OK.
Naprawdę było tylko OK? |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
zlosliwiec napisał(a):
> Heheh... cztery trójkąciki, powiadasz... cóż, stringi mają tylko jeden trójkącik, ale widzę pewien postęp w przycinaniu przekątnych Ych... Ych... to, że idę do mat-fiuz, to jeszcze nie znaczy, że rozumiem co się do mnie o matmie mówi. > Niech mi się tu Lejek nie tłumaczy, ja dobrze wiem co to znaczy we dwoje koszule ojca prać! Bez mydlenia oczu, proszę! No gdzieeeż by, Adminkowi kochanemu |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Ale to odnośnie Kolastyny i jej produktów, czy masażu z R.?
|
|
|
|
|
#12 |
|
Gość
|
lejka napisał(a):
> Ych... Ych... to, że idę do mat-fiuz, to jeszcze nie znaczy, że rozumiem co się do mnie o matmie mówi. Nauczysz się, wróć, przeczytaj, tylko potem mocno na mnie nie krzycz > > Niech mi się tu Lejek nie tłumaczy, ja dobrze wiem co to znaczy we dwoje koszule ojca prać! Bez mydlenia oczu, proszę! > > No gdzieeeż by, Adminkowi kochanemu P-r-a-l-k-i? Rany... Nienie... Nic nie mówię. Milczę jak zaklęty. Ale... Nie mogę... Muszę... Sorry! Pokrętła? Czy może jakieś innej, płaskiej, części tego godnego Nobla urządzenia? A tak na serio, to nie strasz chłopaka pralką. Może się spłoszyć, wiesz, jak to łowna zwierzyna |
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
zlosliwiec napisał(a):
> Nauczysz się, wróć, przeczytaj, tylko potem mocno na mnie nie krzycz AAA!!! To tak na wszelki wypadek, bo i tak nie do końca rozumiem. > P-r-a-l-k-i? Rany... Nienie... Nic nie mówię. Milczę jak zaklęty. Ale... Nie mogę... Muszę... Sorry! Pokrętła? Czy może jakieś innej, płaskiej, części tego godnego Nobla urządzenia? Ja też nie umiałam obsługiwać pralki, zanim mi mama nie pokazała. > A tak na serio, to nie strasz chłopaka pralką. Może się spłoszyć, wiesz, jak to łowna zwierzyna Co nie strasz, co nie strasz, niech wie, że mam zadatki na zone, wypiere, wyprasuję... |
|
|
|
|
#14 |
|
Gość
|
lejka napisał(a):
> > A tak na serio, to nie strasz chłopaka pralką. Może się spłoszyć, wiesz, jak to łowna zwierzyna > > Co nie strasz, co nie strasz, niech wie, że mam zadatki na zone, wypiere, wyprasuję... W tym wieku sałatki (jeszcze) nie działają. Stringi, owszem. Ale skuteczność ostatniego kuszenia stringowego nie jest gwarantowana w ostatecznym, życiowym rozrachunku, więc... rozsądek doradzam |
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
zlosliwiec napisał(a):
> W tym wieku sałatki (jeszcze) nie działają. Stringi, owszem. Ale skuteczność ostatniego kuszenia stringowego nie jest gwarantowana w ostatecznym, życiowym rozrachunku, więc... rozsądek doradzam Kurczę, a ja się ciągle nie moge przekonać do tych stringów, zeby je nosić... I co teraz będzie??? |
|
|
|
|
#16 |
|
Gość
|
lejka napisał(a):
> Kurczę, a ja się ciągle nie moge przekonać do tych stringów, zeby je nosić... I co teraz będzie??? Dobrze wiesz, młoda szelmo, że ja nie o rodzaju bielizny pisałem... |
|
|
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
Uch Lejka ja się wplączę do dialogu
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:13.