|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Pomozecie?:)
Chciałaby prosić Was o jakąś rade. Chciałabym zmienić coś, tylko co??, w swoim wyglądzie.Trochę się wstydze, prawde powiedziawszy, bo pierwszy raz tak wystawaim swoje pyszczysko na Wizaż
![]() Mam ciemnoniebieskie oczy, a pod nimi sińce ![]() Z góry wszystkim dziekuje!! ![]()
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Re: Pomozecie?:)
Więc tak: ładniutka jesteś
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
A ja wiem a ja wiem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Jak zwykle nic nie wniosę.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Witaj Jadju
![]() Ja też nie widzę absolutnie powodów do narzekań. śliczna z Ciebie dziewczyna. Ja bym w wyborze makijażu czy fryzury kierowała się przede wszystkim podkreśleniem tych ślicznych oczu i noska. Musisz uważać, aby grzywka nie odwracała uwagi właśnie od tych elementów twarzy. Jeśli chodzi o włosy, to nie jestem do końca przekonana, czy decyzja o zapuszczaniu włosów jest słuszna. W takich jak na zdjęciu jest Ci super. Jeśli zapuścisz włoski i będziesz odsłaniać twarz, to może być bardzo ładnie, ale nie bardzo Cię widzę w dłuższych włosach opadających na twarz. Zmieniłabym również nieco oprawkę na bardziej kocią i oprawki dałabym w innym kolorze albo taki okularki całkiem bez oprawek. Nie wiem czy lubisz bardziej spokojne czy tez mocniejsze makijaże. Ale zachęcam Cię do nieco weselszych makijaży. Bardzo ładne kolory tego lata ma Isa Dora, Art Deco, Shiseido czy Dior. Twoje błękitne oczy bardzo podkreślą róże. MOgą być w połączeniu za śliwką lub z szarościami. Bardzo ożywią Cię wesołe morelowe róże, łososie czy pomarańczka ( Art Deco). Górna warga jest nieco asymetryczna i nie podkreślaj jej raczej ciemną szminką. Lepsze będą transparentne błyszczyki lub jasne matowe szminki z odrobiną błyszczyka. Gorąco pozdrawiam ![]() AgaZ
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Hymm ciekawa jestem jakbyś wygladała w trej drugiej fryzurce????no i makijaz lekki i energetyzujący
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Agnieszka Zembrzycka napisał(a):
> Ja bym w wyborze makijażu czy fryzury kierowała się przede wszystkim podkreśleniem tych ślicznych oczu i noska. ![]() > Musisz uważać, aby grzywka nie odwracała uwagi właśnie od tych elementów twarzy. ![]() ![]() ![]() > Jeśli chodzi o włosy, to nie jestem do końca przekonana, czy decyzja o zapuszczaniu włosów jest słuszna. ![]() ![]() ale nie bardzo Cię widzę w dłuższych włosach opadających na twarz. ![]() > Zmieniłabym również nieco oprawkę na bardziej kocią i oprawki dałabym w innym kolorze albo taki okularki całkiem bez oprawek. ![]() ![]() > > Twoje błękitne oczy bardzo podkreślą róże. MOgą być w połączeniu za śliwką lub z szarościami. Bardzo ożywią Cię wesołe morelowe róże, łososie czy pomarańczka ( Art Deco). Daje kilka przykładów ![]() > > Górna warga jest nieco asymetryczna i nie podkreślaj jej raczej ciemną szminką. Lepsze będą transparentne błyszczyki lub jasne matowe szminki z odrobiną błyszczyka. ![]() ![]() > > Gorąco pozdrawiam ![]() Także ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Dziekuje dziękuje dziękuje!!Przeogromniaste dzieki!! Lejuś - to zdjęcie jest retuszowane
![]() ![]() ![]() (ale kto zna trudy zapuszczanie grzywki ten wie ... ![]() Staram sie malować zawsze w miare delikatnie(na usta błyszczyk, jasne cienie), ale na jakieś wieksze wyjście lubię "coś mocniejszego" ![]() ![]() ![]() Jeszcze raz wielkie dzieki - a swoja drogą to forum to niezła terapia dla zakompleksionych ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. We czawrtek idę na rozmowe w sprawie pracy, trzeba się jakoś zaprezentować ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Jadja napisał(a):
> Zastanawiam sie tylko nad tymi mocniejszymi makijażami-czy dobrze będą wyglądły przy okularach "bez oprawek" ![]() ![]() Spox, jako wieloletni krótkowidz (-3,5) mogę Cię zapewnić, ze nie zaszkodzi Ci mocniejszy makijaż - pamiętaj, że minusy pomniejszają oko i powodują, ze makijaż jest mało widoczny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Ooo, to takie retuszowane dajesz do metamorfozy?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Pan fotograf mi poliki wyretuszowal o czym przekonalam sie dopiero jak zobaczylam negatyw - a ja myslalam ze mam taka piekna cere
![]() ![]() Babciu - ja zaczynalam kariere okularowa od -0,25 a teraz jest juz -3. Jak tak dalej pojdzie to bede miala okulary jak Stepien z 13 Posterunku ![]() ![]() ![]() P.S. Stresy ostatnimi czasy daly mi w kosc ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.