|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Maybelline,Astor Air Mousse... zapraszam :)
Witam ponownie
![]() Tym razem chętnie wymienie : 1) Dokładam Podkład Astor Air Mousse W odcieniu 202 używany kilkanaście razy,ale dużo zostało, kupiony na początku listopada. 2) dokładam Isa Dora podkład w piance odcień 52 kupiony 25.11.06 Ines-ka 3) cień do powiek Virtual Joko podwójne,kolor jasny fiolet i róż,zużycie niewielkie, Data 03.2008. nr DUO 027 4) Cień do powiek Virtual Joko Love Love (cień ma teksture z serduszkiem) serduszko koloru jasnego beżu ,na około kolor różowo beżowy. 5) Dezodorant Fa w kulce Pink Paradise kupiony ok 2 miesiące temu.(nie moge znaleźć daty ważności), użyty 4 razy. 6) Dove Summer Glow do jasnej-normalnej karnacji.Użyty 2 razy na całe ciało ,kupiony w sierpniu (nie moge znależć daty ważności,ale na pewno ważny) 7) Maybelline Pure make up odcień 25 perfect beige - użyty kilkunastokrotnie, niestety jak go kupiłam to zdarłam mu tą naklejeczkę z tylku a tam była chyba data ważności ![]() ![]() 8) Maybelline Wonder finish odcień Nude - użyty kilka razy data 08.2008 9) Joko Invisible - użyty ok 1-2 razy odcień 134 słoneczny data 04.2008 10) L'oreal infailible Odcień:200 Sable Dore ( Golden Sand) użytu 2-3 razy. -ice-flower 11) AA - matujący podkład kryjący do cery tłustej i mieszanej ODCIEŃ :2 piasek DATA WAŻNOŚCI:02.2007 UŻYTY: ok.3 krotnie 12) Look (Bell) - All Day - ODCIEŃ: 1 Naturalny DATA:03.2007 UŻYTY: kilkakrotnie 13) Look (Bell) - Mat Look- ODCIEŃ: 1 Naturalny DATA:08.2007 UŻYTY: kilkakrotnie 14) Joko - INVISIBLE- ODCIEŃ: 134 Słoneczny DATA: 04.2008 UŻYTY :1-2 krotnie <<<SERDECZNIE ZAPRASZAM>>> Edytowane przez Kuciaczek1234 Czas edycji: 2006-12-16 o 09:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Przyjaciółka KWC
|
Dot.: Maybelline,l'oreal... zapraszam :)
Cytat:
I sporo innych rzeczy, zapraszam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyjaciółka KWC
|
Błyszczyk L'oreal to jasny, cielisty perłowy kolor. Talko z Oriflame ma duże drobinki przypominające brokat.
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
może u mnie coś za podkład Loreala?
![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Aga79 niestety nic sobie nie znalazłam
![]() Ice-flower prosze powiedz mi jeszcze tylko jakie to sa drobinki srebrne czy złote? (bo ja bym sobie go mogła użyć na studniówke to dekoltu nadawałby sie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
W takim razie zgodziłabyś się zamienić za te 2 rzeczy czy nie bardzo?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Mam jeszcze :
kredeczke do oczu sephory brązowa w odcieniu 208 strugana 1-2 razy dezodoranf Fa w kulce Pink Paradise użyty kilka razy hmm... co ja jeszcze mam ![]() krem nivea visage young Control it z morskimi minerałami (została jakaś 1/3) Blasam Dove Summer Glow do jasnej i normalnej karnacji (użyty ok 2 razy na całe ciało) Uniwersalny krem pielęgnacyjny Oriflame (taki malutki w różowym opakowaniu) używany kilkanaście razy,ale sporo zostało może coś tu znajdziesz a jak nie to musiałabyś poczekać do jutra może bym coś jeszcze wynalazła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
Podkład Astor Air Mousse W odcieniu 202 używany kilkanaście razy,ale dużo zostało, kupiony na początku listopada.
* dokładam Isa Dora podkład w piance odcień 52 kupiony 25.11.06 2) Maybelline Wonder finish odcień Nude - użyty kilka razy data 08.2008 interesuja mnie te rzeczy znajdziesz cos u mnie??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
:d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maybelline,Astor Air Mousse... zapraszam :)
Jaki to odcień? Jasny/ciemny? Masz może jakiegoś linka/zdjęcie?
![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
6 białych
7 złotych 8 różowych Brązujących 24 I żel przelany do buteleczki za podkład Isa Dory? ![]()
Edytowane przez Ines-ka Czas edycji: 2006-12-12 o 14:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Dot.: Maybelline,Astor Air Mousse... zapraszam :)
znajdziesz cos u mnie?
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
jesli to aktualne, zjadziesz moze cos za
Dove Summer Glow do jasnej-normalnej karnacji.Użyty 2 razy na całe ciało ,kupiony w sierpniu (nie moge znależć daty ważności,ale na pewno ważny)? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:00.