|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() grube uda...-strój kąpielowy
Hej dziewczyny
![]() mam nadzieje ze nie bylo takiego tematu... ![]() mam do Was wielką prośbę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bede wdzieczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: grube uda...-strój kąpielowy
nikt nie pomoże?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
no to tylko kwestia odpowiednio zabudowanych majtek :P
mogą być jakieś 'spodenkowe' ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Nie wiem czy jest jakieś wyjście... Każdy kostium odsłania całe nogi.
Na plaży możesz nosić zawiązane na biodrach chusty z delikatnych materiałów (nie muszą być bardzo długie) - wtedy uda będą lekko zakryte. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
dokładnie
![]() polecam zwiewne pareo, luźno związane z boku - wygląda super sexy i zakrywa uda ![]() ![]() co do kroju majtek to z mojego doświadczenia wynoszę (mam taki sam problem): - koniecznie strój dwuczęściowy! zwraca uwagę na brzuch i gorę (jednoczęściowy moim zdaniem eksponuje właśnie uda i pupę) - majteczki o normalnym kroju, niezbyt wycięte, dobre są biodrówki ![]() - nie polecam bokserek - skracają nogi.
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
do wakacji jest troszkę czasu możesz popracować nad udami, wtedy zalożysz taki kostium o jakim marzysz, to chyba lepsze niż ukrywanie się w jakiś zabudowanych, ewentualnie zaloz normalny + do tego jakies pareo ladne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ja mam ten sam problem i wydaje mi sie ze najlepsze sa majtki o normalnym kroju,tyle by nie były zbyt skąpe. Odradzałabym majki w formie spodenek bo zwracaja tylko uwage na tę partię ciala.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:28.