|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Ciemna sukienka do ślubu cywilnego
Czy wypada?
Na czarnym tle są połyskliwe bordowe kwiaty-generalnie sukienka jest ciemna. Czy wypada pannie młodej ubrac taka kreację? Czy wystarczy rozjaśnic ją bukietem, makijażem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Ciemna sukienka do ślubu cywilnego
nie ma czy wypada, wazne czy ty tego chcesz. ciemną sukienkę można założyć na inną okazję - ślub jest tylko raz w życiu (zazwyczaj). przypuszczam że chcesz byc oryginalna jeśli chodzi o strój. Ja miałam srebrną sukienkę i w ogóle nie przypominała typowej sukni ślubnej - ważne że była śliczna
![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Hehe, no ja mam drugi raz w życiu ślub, stąd do tego juz podchodzę mniej emocjonalnie. Jestem gotowa ubrać ta sukienkę, choć trochę sie waham.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Najważniejsze, żeby tobie się podobała i żebyś dobrze się w niej czuła. Jeśli chodzi o nasze opinie to moim zdaniem jeśli nie jest smutna, przytłaczająca i grobowo ciemna to dlaczego nie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
zgadzam się z poprzedniczkami, nie przejmuj się niczym, tylko ubierz się tak, jak TY się będziesz dobrze czuła. To w końcu Twój ślub
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Pewnie, że wypada !!
![]() Mówię tak bo sama będę miała brązową ![]() Niestety na ostatnią chwilę musiałam załatwiać jakąś kieckę bo ta, w której miałam pójść okazała się za mała, a nie miałam czasu na poprawki !! Znalazłam w końcu sukienkę wizytową w kolorze ciemnej czekolady i jestem ogólnie z niej zadowolona - mam ślub w sobotę, postaram się więc po wszystkim wkleić fotki jeśli chcesz. Ale ogólnie ŚMIAŁO WKŁADAJ !! EDIT: Dopiero teraz zauważyłam, że wątek jest z grudnia, więc może to pytanie jest już nieaktualne ?? Edytowane przez Dadu Czas edycji: 2007-01-04 o 12:09 Powód: gapiostwo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ja poszlam do cywilnego wlasnie w ciemnej. Pdobala mi sie bo nie byla typowa slodka sukieneczka. Slub cywilny byl moim swiadomym wyborem - ani ja ani M. nie ejstesmy koscielni wiec nic nas nie trzymalo.
Wiec ja mialam ciemna suknie a M. wlosy do pasa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
miałam czekoladową i sensacji nie było
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Moim zdaniem to nie wazne czy ciemna czy jasna, ja wybieram sie prawdopodobnie w ciemnej ale z jasnymi elementami.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Aaaa na początku myslalam że chodzi Ci o ślub kościelny to wtedy kręciłabym głową na nie.Ale Ty chcesz na cywilny.... i uważam, że spokojnie możesz w takiej iść.
Pokaże Ci fotke na której jestem z Panną Młodą, miała na sobie sukienke bordową w kwiatki i szal bordowy. Mogłabyś też jako dodatek założyć taki szal o jaśniejszym kolorze. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:55.