|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Jaka dieta dla faceta??? Mam do was takie pytanie. Otóż mój TŻ zwrocił się do mnie o pomoc w zrzuceniu brzuszka. Całkiem niedawno udalo mi się schudnąć dzieki diecie kopenhaskiej 6 kilo i to pewnie dlatego uważa mnie za eksperta. Tylko jest to raczej na bank pewne, iz on tej diety nie wytrzyma... moje pytanko więc brzymi JAKA DIETA DLA FACETA??????
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
up up up... podpinam sie... napiszcie dziewczynki albo chłopczyki
jak tu pozbyć się piłeczki u 20paro letniego faceta... On juz ja pokochał, a ja nienawidze ograniczenie ilosci jedzenia nie pomaga, tak czy tak nie je duzo, piwko od świeta, a brzuszek wiecznie okrągły (może ma to genetycznie uwarunkowane ). Cieżko pracuje, po 10 godzin 6 razy w tygodniu, więc na sport nie ma siły ani czasu... co tu zrobić... HERBATKI jakieś? ZIÓŁKA?
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jaka dieta dla faceta???
www.sfd.pl -tam chłopaki fachowo poradzą
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:21.

jak tu pozbyć się piłeczki u 20paro letniego faceta... On juz ja pokochał, a ja nienawidze
ograniczenie ilosci jedzenia nie pomaga, tak czy tak nie je duzo, piwko od świeta, a brzuszek wiecznie okrągły (może ma to genetycznie uwarunkowane
). Cieżko pracuje, po 10 godzin 6 razy w tygodniu, więc na sport nie ma siły ani czasu... co tu zrobić... HERBATKI jakieś? ZIÓŁKA?