|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Dot.: szukam kilku zapachów :)
Cytat:
![]() a jaki jest kod na naklejce na spodzie Miracle'a? Pytam, ponieważ od jakiegos czasu krąży po Targowisku jedna taka - powiedziałabym - "wiekowa" pięćdziesiątka tego zapachu ![]() Ja szukam Miracle'a dla Mamy, a wolałabym nie obdarowywać nikogo zapachem, którego intensywność i trwałość są wątpliwe. Poza tym jest jeszcze jedna kwestia: w Twoim wątku - poza zapachem JL - są same większe pojemności ![]() Więc nie za bardzo wiem, jak by miało to "dobranie" do Darling'a wyglądać ![]() Nie chciałabym żeby którakolwiek z nas miała na tym interesie stracić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
a u mnie znalazłabyś coś za:
Cacharel Amor Amor – oryginalna miniaturka z atomizerem; 5 ml; nowa; w kartoniku
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2007-04-09 o 11:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Nina Ricci Love In Paris – flakonik 30 ml; ubytek ok. 5 ml; brak kartonika
Aniu, przyznam że kusi mnie ten zapach chociaż tylko raz go kiedyś testowałam w perfumerii ![]() ![]() może zajrzysz do mnie ? ![]()
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja przejrzałam Twój wątek bardzo szczegółowo jeszcze PRZED wystawieniem Love in Paris na swój straganik ![]() miałam bowiem wrażenie, że to może być zapach dokładnie "w Twoim guście" (nie cieżki kadzidlak, nie mdlejąco mdły ![]() sama bardzo ten zapach lubiłam, ale troszkę "straciłam dla niego serce" w ostatnich dniach i dlatego chciałam Ci ten zapach zaproponwać ![]() niestety w Twoich aktualnych wątkach nie znalazłam nic, co by mnie interesowało i jednocześnie było w zbliżonej do mojego Love in Paris pojemności ![]() Euphorię, która interesuje mnie nabardziej, masz gigantyczną ![]() A te zapachy, które są w zbliżonej pojemności (np. In black) - są zdecydowanie "nie moje" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() W razie gdybyś była zainteresowana to będę niuchać i myśleć ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() to Ty poniuchaj Love in Paris, a ja poniucham najnowszego Ferre (znam go tylko z blottera) i Bright Crystal (wąchałam go tylko raz: jak "wchodził" na polski rynek - niewiele mi pozostalo w pamięci z tamtego testu). I w razie czego podejmiemy negocjacje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Cześć Aniu,
chciałabym Ci zaproponować wymianę (o ile na mnie się już nie złościsz ![]() Mam 20/25ml Magnetismu Escady EDP, jest opakowanie i chciałabym spytać, czy interesowałaby Cię wymiana na Twoją Darling ![]() Istnieje różnica pojemności, ale ośmieliłam się zaproponować taką wymianę z uwagi na różnicę cenową tych zapachów. Jak podaje KWC 30 ml (ale to zapewne błąd, bo Magnetism występuje jako 25ml a nie "trzydziestka") kosztuje 180 zł a 50 ml Darling EDT 120zł. Myślę, że wymiana byłaby wyrównana ![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
może coś u mnie za
# Kylie Minogue Darling EDT – flakonik 50 ml; nowy zafoliowany lub # Nina Ricci Love In Paris – flakonik 30 ml; ubytek ok. 5 ml; brak kartonika ? pozdrawiam ![]()
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
daigee,
jeśli chodzi o Darling to aktualnie rozważam propozycję ewelinkki20; z decyzją wstrzymuję się do jutra (i to raczej do wieczora), ponieważ muszę przetestować dwa zapachy, które ewelinkka ma w "swojej ofercie", a ja dopiero jutro późnym popołudniem będę mogła zajrzeć do jakiejś perfumerii. Gdybym nie zdecydowała się na wymianę z ewelinkką, to dam Ci znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Może coś za Love in Paris
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
burn,
w Twoim aktualnym wątku zostały: BB (który mnie nie interesuje) i All About Eve (który wiesz dobrze, że mnie interesuje ![]() No i Shalimar ![]() Ale ja się zawsze tego zapachu "bałam" i chociaż mam już swoje lata (oj, mam ![]() ![]() Zresztą nawet nie wiem, czy TY rozważałałabyś wymianę Shalimar'a na Love in Paris ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Aniu, napisałam wyżej, że Magnetismu jest 20/25ml. Otóż jest go więcej - 24/25ml
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() /EDIT/ właśnie zauważyłam, ze interesująca mnie Darling już poszła ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:23.