|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Makijaż oczu?
Kompletnie nie umiem sie malować. Chciałabym jakoś wejść w te tajniki i używać czegoś więcej niż mascary lub błyszczyka, głównie zalezy mi an makijażu oczu. Ale nei mam pojęcia jakie kolory mi pasują. Uwielbiam brązy, beże, brzoskwinię-łosoś, perłowy róż i pomarańcze. Tylko czy takie kolory mi pasują? Byłabym wdzieczna za jakąkolwiek pomoc choć wiem, ze i tak pewnie już macie dosyć takich pyta Pozdrawiam
![]()
'Spotkali się w święto o piątej przed kinem Miejscowa idiotka z tutejszym kretynem Tutejsza idiotko- rzekł kretyn miejscowy- Czy pragniesz pójsć ze mną na film przebojowy? Miejscowa idiotka odrzekła: Z ochotą, albowiem cię kocham, tutejszy idioto.' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Makijaż oczu?
no tak, oczywiscie nie umiem wstawić zdecia
![]() ![]()
'Spotkali się w święto o piątej przed kinem Miejscowa idiotka z tutejszym kretynem Tutejsza idiotko- rzekł kretyn miejscowy- Czy pragniesz pójsć ze mną na film przebojowy? Miejscowa idiotka odrzekła: Z ochotą, albowiem cię kocham, tutejszy idioto.' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
albo wrzuc na imageshack.us albo uzyj jakiegos programu do kompresji
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
no, udało się
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Zdjęcie jest malutkie i niestety niewiele na nim widac. zauważyłam jednak że masz opaloną karnację i ciemną oprawę oczu. Myslę, że jestes typem kolorystycznym zima południowa. Jesli chodzi o brązy i beże, o których wspomniałas - to sa to kolory na tyle neutralne, że powinny pasowac kazdemu. Oczywiscie - jeżeli jesteś typem chłodnym, lepiej żebyś skupiła się na chłodnych odcieniach brązu i beżu - np. ciemna czekolada, kawa. Jeśli jestes ciepłym typem - masz cerę w złostym odcieniu, wadającym bardziej w żółty niż różowy wybieraj złociste odcienie brązów, złota.
Brzoskiwinia i róż, to tez kolory dość subtelne i tez nie trzeba na nie tak bardzo uważac ![]()
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
dzieki wielkie
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Zajrzyj na ten wątek : http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=157928 Podano tam linki do różnych Stepów wykonanych przez Wizażanki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:31.