|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Sephora Sypki Cień Nacres Shimmer Do Smoky Eyes
NIEAKTUALNE
Zapraszam http://www.wizaz.pl/forum/showthread...45#post4205445
Jak zdobny koń, jak świetny strój, Czarownym zwidem obraz twój, Poznałem - Boże, siłę daj! Tyś czarownica Lorelei. (Clemens Brentano) Edytowane przez elorelei Czas edycji: 2007-04-24 o 15:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sephora Sypki Cień Nacres Shimmer Do Smoky Eyes
cos u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
a może u mnie ? No i chyba oddajesz...a nie sprzedajesz ?
![]()
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2007-04-24 o 08:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyjaciółka KWC
|
Może coś u mnie?
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Yoona, Mariola13, iceflower - sorki, ale nic nie znalazlam.
Anahstasia - przykro mi, ale mam zepsuta cyfrowke, a zdjecie z komorki jest raczej niewyrazne, wiec jesli bedziesz przy okazji w Sephorze to po prostu zerknij.
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Anahstasia - przykro mi strasznie, ale chyba jednak nic sobie u Ciebie nie wybiore...
Pozdrawiam ![]()
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
A może u mnie coś?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=183998
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Cinnamon_girl, mdz - sorki, ale nic nie znalazlam
Zapraszam ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Mac Pigmenty - Próbki!!!!
Witajcie,
mam do wymiany dwie odsypki słynnych pigmentów profesjonalnej kanadyjskiej firmy MAC. Można ich uzywać zarówno jako cienia do powiek jak i dosypywac do pudrów i mieszać z podkładem lub błyszczykiem 2 próbki po 1/4 tsp (1/4 łyzeczki do kawy w zakręcanym słoiczku) Kolory: 1. Naked - rozświetlający beż, bardzo piekny zarówno jako baza pod inne cienie jak i odo naturalnego makijażu (na zdjeciu wyszedł niestety trochę jaśniejszy, w rzeczywistości jest bardziej beżowy ni z zółty) 2. Silver - srebrny, nakładany na mokro wyglada jak płynny ołów ![]() Nie szukam niczego konkretnego, po prostu nie dam rady zużyć sama całych opakowań... Zapraszam ![]() P.s. Nie moge wkleic zdjęć, moze uda mi sie później. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mac Pigmenty - Próbki!!!!
no to i ja chcę :P
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
to może coś u mnie ?
![]()
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Tomama - jaki kolor ma ten błyszczyk Lumene?
Olik, mariola13, dagny - sorki, ale nic nie znalazlam. Pozdrawiam ![]()
![]() |
#18 |
BAN stały
|
moze jestes chetna na jakies podklady typu clinique, lancome? albo cien mineralny rhea czern opalizujaca na złoto ? miniaturka happy clinique, lub meteorities guerlain odsypka 01 mtyhic
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
ja tez bym chciała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
1. Naked - rozświetlający beż, bardzo piekny zarówno jako baza pod inne cienie jak i odo naturalnego makijażu (na zdjeciu wyszedł niestety trochę jaśniejszy, w rzeczywistości jest bardziej beżowy ni z zółty)
Moja lista (moge wrzucic fotkę) : Pielęgnacja: - nowy, nieużywany dezodorant w sztyfcie Dove - BanDi seria “na 6” Krem matujący dla cery tłustej i trądzikowej, z 30 ml zostało 50%; ważny do 04.2008 - Oriflame Winter Solutions, odżywka do włosów bez spłukiwania, 50% (świetna, ale nie potrzebuję już takiego mocnego odzywienia ![]() - Nivea HairCare Styling minitubka żelu do włosów 30 ml, nieużywana Makijaż: - lakier do paznokci Wink Avonu (jasny róż odrobinę perłowy użyty 2-3 razy, świeży) - 2 lakiery do paznokci Manhattan 7ml, żużycie nie przekracza 15%; w kolorach róż opalizujący błękitem oraz wielokolorowy-tęczowy - 2/3 błyszczyku Manhattan CalypsoShine bezbarwnego z drobinkami (pachnie wazelinką) - ananasowy błyszczyk w kulce no name, użyty 2-3 razy - cień prasowany IB nr 51- morski niebieski, zużycie- wgłębienie pośrodku, może 15% - podwójny cień prasowany RubyRose nr 8 z lusterkiem, kolor morski perłowy (pastelowy i ciemny) zużycie powierzchowne - odsypki cieni: *APC, 7 (mocny róż), 18 (srebrzysty niebieski ciemniejszy niż błękit); * Bourjois granat - pudry w kulkach-zrobię mieszankę na życzenie: * Oriflame nabłyszczające: (1)białe-3 szt, (2)złote-2 szt, (3)różowe-5 szt * Manhattan: 15 złotych kulek z serii CalypsoShine (4) * Vollare: nabłyszczajace- 4 łososiowe(5) (ja zmieszałam je razem z Oriflame); satynowe- 5 jasnego beżu(6), 8 średniego beżu(7), 7 jasnego brązu(8), 10 czekoladowych(9) Próbki: - szminki Avon Ultra Moisture Rich- maźnięte po dwa razy w kolorach: Capuccino (3), PaleRose(8), BerryMauve(5), Rose(4) StrawberryDelish(6), KnockoutPink(7), PlumFrost(2), MeltedSun(1) - Cindy Crawford Feminine (wygląda na 2ml, raz otwarta) ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
PRZEPIĘKNE SYPKIE CIENIE ("SOLNICZKA") SEPHORY W ODCIENIU N. 06 NACRES SHIMMER (CIEMNY ANTRACYT Z MILIONEM OPALIZUJĄCYCH DROBINEK, BARDZO DROBNYCH, NA PEWNO BEZ EFEKTU "TŁUCZONEJ BOMBKI" ;-). REWELACYJNIE NADAJĄ SIE DO MODNEGO OBECNIE MAKIJAŻU SMOKY EYES. NOWE, KUPIONE 2 TYGODNIE TEMU (SPRZEDAJĘ BO DOSTAŁAM PODOBNY CIEŃ MAC'A), UZYTE DWA RAZY (UBYTEK W SUMIE ZEROWY).
cos u mnie ![]()
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Malakroweczko - cien juz niestety nieaktualny...
Pozdrawiam
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Dagny - dzieki, ale meteoryty juz mam , interesuja mnie glownie cienie sypkie i blyszczyki, ale chcialabym wymienic jednorazowo oba - szkoda kasy i zachodu na 2 przesylki.
rzyrafko - sorki, ale nic nie znalazlam... Madlaine - napisalam Ci na PW (zapraszam do aktualnego watku) ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:44.