|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
HOT Ralph Lauren
Co sadzicie o tych perfumach? Nie wiem czy jesczez sa dostepne w naszych perfumeriach, bo z tego co pamietam zostaly wypuszczone w wakacje jako letnia wersja. Bardzo zaintrygowal mnie opis i nuty, ale recenzji u nas malutko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: HOT Ralph Lauren
Zgłaszam się jako zgłaszająca Hot do KWC
![]() Rzeczywiście miała to być limitowanka wypuszczona jedynie na okres letni ale jakiś miesiąc temu widziałam ją w gdańskich Sephorach ![]() Strona http://www.ralphhot.com/ nie wydaje mi się być cały czas aktualna ![]() Tutaj można chyba jeszcze kupić te perfumy wraz z produktami linni kąpielowej: http://www.polo.com/family/index.jsp...760786.2215311 Uwielbiam te perfumy ale niestety nie znam żadnych innych podobnych do tego zapachu ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Trzy tygodnie temu widziałam w poznańskich Sephorach wszystkie trzy zapachy Ralph-Ralph, Ralph Cool i Ralph Hot
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
![]()
a ja widziałam w Marionnaud ,kurcze nie wiedziałam ze to limitowana seria
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
W takim razie ja tez musze sie pospieszyc, zeby go chociaz powachac... Ze tez czlowiek nie zrwaca uiwagi czasem na to, co ma pod nosem, a potem za tym pedzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, nie wiecie, czy perfumy te dostepne sa jeszcze w perfumeriach? Czy rzeczywiscie byly to tylko "jednosezonowe" perfumy?
Ew. znacie jakie spodobne perfumy do tych?
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ja wachalam w Sephorze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Na Allegro są
![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
We wrocławskich Sephorach nadal są
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Natii, akurat pierwsze, co zrobiłam to sprawdziłam na All, e-bay'u, etc.-nie ma
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edit. Jeszcze przed świętami były ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
gdy pierwszy raz je powąchałam wydały mi się takie ciepłe, otulające, kokosowo-mleczne, chyba jednak niezbyt odpowiednie na ciepłe pory roku, bo trochę duszące, po chwili gdy się już rozwinęły na moim nadgastku można było wyczuć sam kokos..bleee...dla mnie paskudztwo..przeokropnie słodkie i nachalne, niestety zawiodłam się, choć butelka mnie urzekła. Aha dodam że 30ml. kosztowało 95zł. więc stosunkowo niedrogo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
dzwi mnie to co czytam u mnie sa wszedzie dostepne i wcale nie jest to sezonowka,szczegolnie ze teraz znow sa promocje na cala seriie czyli cool,hot i rock
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:54.