|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Pierwsze podejście... :-|
Wczoraj wybrałam się pierwszy raz na poszukiwania sukni ślubnej i niestety już po pierwszych przymiarkach załamałam się.
Nie zdawałam sobie sprawy, że te sukienki są tak strasznie przeładowane, ciążkie i takie niewygodne. Na zdjęciach wyglądają tak zwiewnie, delikatnie, a tak na prawde to jest okropnie niewygodne. Moje zdziwienie było tym większe, bo podobają mi się sukienki bardzo proste, bez żadnych ozdobników, różyczek, świecidełek, koralików, falbanek, upięć i innego paskudztwa. Nawet z pozoru delikatne koronkowe rybki okazały się mieć kilka warst pod spodem jakiegoś wg mnie niepotrzebnego materiału... ![]() Katastrofą kompletną było mierzenie sukienki z halką i kołem (najmniejszym zaznaczam) - przecież w tym się nie da chodzić...kazałam sobie je od razu ściągnąć i wolałam jak mi się te "falbanki" plątały między nogami niż męczyć się z jakimś kołem ![]() Dziękuje opatrzności, że wybrałam termin w październiku i będzie zimniej, bo przeciez w takich sukienkach można się ugotować ![]() Czy któraś z was dziewczyny miała podobne wrażenia? Panie w tych salonach miały mnie za pewne za wariatkę, bo przy każdej mierzonej sukience wołałam, że jest jej za dużo ![]() ![]() Teraz jestem troche podłamana po tej konfrontacji ze ślubną rzeczywistością, bo chciałabym coś delikatnego, kobiecego ![]() ![]() Skłaniam się juz po mału to sukienek bardziej wieczorowych niż ślubnych po tym co zobaczyłam w salonach. Podobają mi się sukieneczki w stylu tej poniżej, może jedynie nie z tak święcącego materiału, a bardziej z koronki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
zielony stworek
|
Dot.: Pierwsze podejście... :-|
Poczytaj ten wątek
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=144369 Nie tylko Ty masz takie odczucia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pierwsze podejście... :-|
Dzięki kaledonia za nakierowanie, napewno z przyjemnością prześledze ten wątek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:15.