|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Kurs tipsy!
Mam problem a mianowicie chciałam isc na kurs zakładania opis znajduje sie na tej stronce http://www.j-m.com.pl/product_info.p...roducts_id=574 ale nie wiem czy warto teraz płacic tam pieniadze jak we wrzesniu zaczynam nauke w Akademi Prenier na kierunku Stylizacja Paznokci i nauka trwa 1 rok!!
I moje pytanie brzmi czy teraz jest warto isc na kurs, czy odpuscic sobie i poczekac az bede miała papier po skonczeniu szkoły? Pozdrawiam Sylwia
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kurs tipsy!
nie czaje na jakiej zasadzie to szkolenie???
ale cena kuszaca
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
jak na jakiej zasadzie??
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
taki kursik , bardzo przydatny
, nie trzeba mieć zrobionej jakiejkolwiek szkoły w tym kierunku ??A co do twojego pytania , to o ile dobrze zrozumiałam to od września zaczynasz szkołę w której być może nauczysz się tej metody , więc po co ci ten kurs ?? |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Żeby iść na kurs nie musisz niczego kończyć (szoły czy innych szkoleń)
Ale co mnie zastanawia w tym wszystki to : *cena - coś tanio *brak części teoretycznej - chodzi mi o omówienie budowy pazurka, chorób itd. *czas trwania kursu - pewnie kilka godzin , no przynajmniej ja się nie doczytałam ![]() JA Ci radzę zapoznać sie dokłądnie z programem Akademii Prenier - kurs możesz zawsze zrobić w międzyczasie
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem co to za szkolenie, ale to krok po kroku mnie rozbawiło
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:14.