![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() szukam: pudrow sypkich, czarnego linera, bazy pod makijaz, emulsji nawilzajacej:)
dzien dobry!
![]() szukam wysokopolkowych: - pudrow sypkich (rozswietlajacych, matujacych) w odcieniach jasnych i srednich+ bialego (chetnie chanel!) - czarnych linerow- nie w pisaku, moga byc kejkajinery, chetnie lauder - bazy pod makijaz (chetnie bialej chanel)- nie brazujacej - lekkich emulsji nawilzajacych - ciekawych cieni (pigmentow maca, nasyconych kolorow) - podkladu adaptive- porcelany na wymiane mam to co w watku: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=181680 + kilka innych rzeczy. prosze o propozycje z linkami i zdjeciami ![]() buziory ![]() al Edytowane przez bububuczymorda_ Czas edycji: 2007-04-05 o 23:47 Powód: zly link:) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: szukam: pudrow sypkich, czarnego linera, bazy pod makijaz, emulsji nawilzajacej
no moge dać ddmla 30 ml, sos guerlaina, cienie clarinsa 4 revesbleus-blue shimmers,jedynki-22,21,11-cienie to testerki clarinsa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Dot.: szukam: pudrow sypkich, czarnego linera, bazy pod makijaz, emulsji nawilzajacej
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dior na facjacie i nie ma totamto ![]() A powiedz Ty dziewczynko mila, Dorotce szybciutko, co zrobic coby mazaniem po pysku ukryc zamrchy wokol oczu? Znasz Ty jakiego Diora co to potrafi? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
mowisz, ze sciemnia cholera?:P
a ja juz zaczynalam sie produkowac ![]() ![]() przy zmarszczkach zasada: im mniej tym lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Witchdoctor
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ozesz Ty! a jak tak wierzylam zes Ty z tych dobrych poziomkow... Bubu, nie wierz w ani jedno slowo tej Poziomicy, bo to zlaa kobieeeta jeest... ![]() A zmarch mam milion pod slepiami, bo ja sie czesto checham niestety/stety a jak checham to calu paszczu i potem zmarchy jak ta lala. Znaczy jak lala z tych brzydkich raczej lal, pomarszczonych letko... a swoja droga-checham to CH czy tez H ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tomama, botoxy, liftingi nie dla mnie. Moja jedna znajoma naciagnela sie tak, ze co na nia spojrze to smiac mi sie chce okrutnie bo przypomina mi jaszczurke ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z rzeczy których szukasz mam bazę pod makijaż Kanebo Kanebo IB oil control pure and matte - zostało ok 3/4 z40ml Baza pod podkład w formie żelu która kontroluje wydzielanie sebum dzięki czemu skóra w miejscach które są podatne na błyszczenie jest matowa i przygotowana na nałozenie podkładu. Rewelacyjnie matuje nie wysuszając przy tym skóry oraz utrzymuje makijaż w idealnym stanie przez cały dzień, baza nie zatyka porów P.s. fajne foty na gronie ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
matko swieta, wkleilam linka do kolezanki
![]() ![]() juz zmieniam, dzieki olik ![]() baze wylukam po powrocie z mazur- w przyszlym tygodniu- i dam cynk. a co Cie interesuje w zamian? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Czesc Bubu.
Prosze, jesli znajdziesz troche czasa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
interesowałoby mnie
GUCCI- EDP- 30 ml. psikniete kilka razy! mam kartonik lub YSL- TEINT SINGULIER- podklad pudrowy, kolor 1- jasny bez, poj. 40 ml, zuzycie: raz wyprobowany , kartonik
![]() |
#22 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
teraz nic nie znalazlam, a dostep do internetu bede miala dopiero we wto- srode ![]() kacik porad na targowisku? ![]() milego czasu ![]() oliku! sprawdze w przyszlym tygodniu te baze i dam znac. tymczasem, napisz prosze cos wiecej- doswiadczenia ze stosowania. jak sie zachowuje na suchej skorze, czy choc troche nawilza, itd ![]() buziory ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo ładnie trzyma makijaż na twarzy, długo w niezmienionej formie. Jest bezbarwny. I co najważniejsze- twarz się po nim nie świeciła. Ja postanowiłam się go pozbyć, bo staram się ograniczać kosmetyki które nakładam na twarz.
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
czy paletka cieni mac interesowałaby Cię?to link: post 9
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=182544 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej ![]() Wtrynilam sie agabil1 do watku ale juz sie wytrynilam cichaczem i chyba zaloze watek z memi slepiami coby bylo jak radzic. chyba, ze pozwolisz mi wkleic tutaj slepia i skrobniesz odp. na PW, tylko czy nas Sylwia nie pogoni za to czasem??? albo wyslij adres mejlowy i tam posle slepia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
nosz kurna no:P
kacik porad u buczka?:p skonczylam juz z poradami na atrakcyjna.com kochana:P zrob watek i daj mi linka ![]() ![]() ![]() buziory ![]() ps. watek aktualny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
bubu kochane czy ty już nie masz tego gucci edp ????
a ja sie wystarałam o eau de eden bo pamię tałam że szukałas dla mamy swej. i co tera? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
wariacie
![]() ale dla mamy to ja chcialam nowe wiesz ![]() mam, mam, ale z racji tego, ze 1 wymiana zostaje odwrocona, zostaje bez zapachu dla siebie i chcialam tego gucciego zostawic jednak. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:41.