|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Dobra książka o tematyce II wojny światowej?
Cześć
![]() Otóż mam taki problem, zbliża sie koniec roku więc postanowiliśmy z klasą kupić wychowawcy prezent. Jest on historykiem i bardzo lubi tematykę II wojny światowej, w związku z tym padło na to, że bedzie to książka. Jednak nie bardzo sie orientuje co jest warte kupienia? Może polecicie mi jakies tytuły? autorów? Z góry dziękuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dobra książka o tematyce II wojny światowej?
Myślę, że to nieco ryzykowne, kupować historyczną książkę o temtyce II WŚ historykowi, który się tym tematem pasjonuje
![]() Jest bardzo prawdopodobne, że cokolwiek kupicie, on będzie to posiadał. Ja sama uwielbiam dostawać książki (z okreśłonej dziedziny) ale zdecydowanie wolę, gdy ktoś najpierw próbuje mnie wybadać ![]() ![]() Jeśli opcja wypytania nie wchodzi w grę, ja bym się zastanowiła nad innym prezentem. Ale to tylko moja opinia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
ostatnio czytałam (z zapartym tchem) wstrząsającą i ciekawie napisaną książke o inwazji aliantów w Normandii pt. "D-Day - przełomowa bitwa II WŚ" Stephena E. Ambrose'a
![]() gorąco polecam!
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
może być ciekawe o ile nie ma : http://www.merlin.com.pl/frontend/br.../1,241175.html
lub w fotografiach http://www.merlin.com.pl/frontend/br.../1,505362.html ryzyko, że jeżeli sie facynuje to moze juz mieć.
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Rzeczywiście macie racje, to porozmawiam jutro z innym nauczycielem który koleguje sie z naszym wychowawca moze on cos wie więcej na ten temat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Gdyby jednak się okazło,że ksiązka może byc-to stawiałabym na album do którego linka podała Mirabilka .
Na prezent w sam raz ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:29.