|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
bez sensu
Witam wizazanki..
chcialam sie troszke pozalic.. otoz od 3 miesiecy jestem na dietce-zdrowo sie odzywiam..duzo warzyw owocow bialka a malo chleba ..prawie zero slodyczy.. cwicze 3 razy w tyg.. aoeroby + cw. silowe i .. NIC!!!! kompletne zero! ![]() ![]() ![]() ![]() a wiecie co najbardziej mnie wqrza.. dziewczyny ktore waza 50-60 kg i placza ze sa grube..ze nie moga schudnac..ha ha pewnie ze nie mgoa schudnac bo nie ma z czego.. albo ze z 57 kg chca schudnac do 55 .. zalosne.. i one rozpaczaja.. ja mam 15 kg nadwagi i tez nie moge schudnac.. echhh wracajac do moich zmagan.. ma ktos jakas rade albo pomysl co mi moze "dolegac"? nic nie dziala ani dieta ani cwiczenia..:/ juz nie wiem za co mam sie wziac;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: bez sensu
Może podaj przykładowy jadłospis
![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:51.