|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
LANDER - kosmetyki
Znacie je może? Chciałam kupić balsam z masłem kakaowym ale zupełnie nie znam tej firmy, wiem tylko, że amerykańska.Balsam jest dość duży - 1 litr.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Re: LANDER - kosmetyki
Znam. To tania firma, używałam ich kosmetyków parę lat temu, także wtedy jeszcze nie patrzyłam na składy (i coś mi się wydaje, że składów na opakowaniach nie było). Pamiętam, że balsamy do ciała były baaardzo rzadkie, ale miały przyjemny zapach. Podobały mi się ich kremy (też ogromne opakowania), co prawda niektóre trochę zbyt intensywnie pachniały, ale pamiętam, ze jeden z nich był bardzo matujący (choć nie było o tym info na opakowaniu). Opakowania minimalistyczne. Ale to było wszystko jakieś 10 lat temu, także mogli zmienić recepturę, opakowania i konsystencję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dzięki za odp., cena jest b.niska jak na taką pojemność, zastanawiam się czy wogóle bym go zużyła. Pewnie dam sobie spokój ale lubie różne nowości wiec dlatego pytałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!
Ja znam kosmetyki Landera. Ten krem matujący to krem aloesowy. Balsam z masłem kakaowym jest dość fajny. Te kosmetyki są duże i tanie, nie mają specjalnie wyszukanych składników, takie pospolite, raczej nieszkodliwe. Dystrybucją w Polsce zajmuje się firma HWC (Harmonny World Club). Obecnie nie używam tych kosmetyków. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.