|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Jednak nie dla EC, Tak dla Malle
Z moich zapachowych porządków wychodzi, że pożądam tylko jednego zapachu - Musc Ravageur FM.
Z chęcią oddam za noego Escadę Collection - mam sukienkę fiołkową z 1998 50 ml z pudełkiem -Chergui SL 40 ml, z pudełkiem - Poza tym mam jeszcze parę perełek (OI, Alchimie, Ambre Sultan) więc gdyby jakims cudem ktoś nie chciał już MR to jestem gotowa oddać za niego wszystko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Jednak nie dla EC, Tak dla Malle
Nie mam MR - z góry mówię
![]() Chciałam tylko otwarcie i nieskrępowanie wyrazić swoją zadrość z powodu posiadania prze kogoś takich skarbów jak EC, Ambre Sultan i Alchimie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
BAN stały
|
Cytat:
Oj, wolałabym jedno MR niż te cuda ![]() Nie powiem że ich nie lubię, ale MR to obsesja. Chyba już naprawdę ostatnia taka zachcianka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Melko, nieśmiało pytam, czy znalazłabyś coś u mnie za Cherqui lub/i Ambre Sultan?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=185460 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Czemu ja musiałam poznać to MR ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
BAN stały
|
Cytat:
Gdyby był dostepny byłby mój ![]() Był RAZ na allegro, ale żałuję, że nie kupiłam ![]() ![]() ![]() Miałam próbkę i uzależniłam się. Przy MR to nietrudne.... W tej chwili MR to moje jedyne marzenie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:22.