|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Odpowiednie uczesanie dla mnie?
Witam
![]() Mam 16 lat i mnóstwo problemów z moimi włosami. Zazwyczaj chodzę w rozpuszczonych włosach, ze względu na odstające uszy, które posiadam. Chciałabym, abyście poleciły mi jakieś ciekawe upięcie moich włosów. Związanie ich w "kitkę" sprawia, ze się nie przetłuszczają, ale z drugiej strony podkreśla to moje odstające uszy... Liczę na waszą inwencję. Wklejam zdjęcie, na którym widać długość włosów i uszy, naturalnie, nie czeszę się tak jak jestem "uczesana" na zdjęciu.
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odpowiednie uczesanie dla mnie?
Moja koleżanka ma ten sam problem i uszy zakrywa opaską materiałową a do tego czesze się w kitka, koka, warkocza i wszystko inne co jej wpadnie do główki.
Poza tym proponowałabym Ci grzywkę na bok lub na skos. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
mialam grzywkę, nie pasowala mi za bardzo... to z opaską to dobry pomysł, ale materiałowe opaski na uszy nie są zbyt modne...
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
A kto powiedział że modne znaczy ładne. Jeżeli Ci w czymś dobrze to nie należy się przejmować czy są modne czy nie. Ja też śmigam w materiałowej ale usłyszałam tylko o niej same dobre rzeczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:48.