|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jakie dodatki do sukni?:)
Mam upatrzona suknie slubna Galaxia na slub. Jest ona bardzo ksiezniczkowa i bogata. Jednak nie moge sobie wyobrazic jakie dodatki pasowalyby do niej, w sensie czy welon ma byc skromny czy moglbybyc np pierzasty, czy wlosy powinny byc rozpuszczone czy upiete, bolerko itd. Bardzo prosze o pomoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jakie dodatki do sukni?:)
co rozumiesz przez welon pierzasty? jak dla mnie to zwykły gładki by do niej pasował, ewentualnie z lamówką i srebrne zwisające kolczyki i skromniutki naszyjnik.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
ta suknia jest cudowna !!! i powiem szczerze ze zaczne poszukiwac czegos podobnego. Wydaje mi sie ze do takiej sukni pasuja rozpuszczone wlosy lub jakos upiete .. np z korona , diademem na pewno bedzie super wygladac. Wydaje mi sie ze taka fryzura moze byc idealna
http://ikf.com.pl/fryzury-slubne/fryzura287736.htm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
To jest welon pierzasty (zdjecie ponizej), ktory zreszta bardzo mi sie podoba. Tylko chyba nie pasuje do sukni:/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja proponuję jakieś delikatne upięcie - może nawet gładkie - wszystko zależy od tego jaką masz buzię - pociągłą czy okrągłą, czy masz grzywkę czy nie itd. Welon też raczej nie pierzasty bo suknia sama w sobie już jest strojna i łatwo można przesadzić z dodatkami. Najlepiej gładki - może dwuwarstwowy. Do tej sukni też nie pasują rękawiczki (chociaż te na jeden palec do niczego nie pasują ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() wzrost 176cm cel I - 78 ----> basencel II - 70 ![]() cel III- 65 ![]() Edytowane przez Naaadia Czas edycji: 2010-02-13 o 08:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Naadia ale to co dla Ciebie jest kiczem nie musi nim być dla innych i uszanuj to. O kiczu jest osobny wątek
![]() Jeżeli dziewczynie podoba się taka suknia to najważniejsze, żeby ona się w niej dobrze czuła. Nie prosiła o ocenę sukni a o pomoc w doborze dodatków do niej.
![]() |
#8 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Coz, gusta sa rozne, kazdy ma prawo do swojej opinii. Mojemu narzeczonemu bede sie podobac nawet jak zaloze na siebie worek od kartofli, co jest dla mnie najwazniejsze...To czy podobalabym sie Tobie...hmmm, jakos mnie to nie interesuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
suknia nie jest zupelnie w moim stylu, ale super ze znalazłas ta, w której czujesz sie wyjatkowo.
osobiście uważam jak większośc dziewczyn, że powinnaś wybrac prostą fryzure, np gładki koczek i prosty welon bez upiekszeń..lub tylko kwiat we włsoach. biżuteria równiez prosta i elegancka...super prezentuja sie kryształki swarovskiego.... kolczyki mogdalki i do tego naszyjnik, ale tez prosty z jednym kryształem...znajedziesz je na allegro. jesli zalozysz pierzasty welon i nie daj boże diadem do tego, to nie będzie w tym ani odrobiny elegancji ani kobiecności. pamietaj ze DUŻO i bogato nie zawsze oznacza pięknie i zmysłowo!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
No tak, rzeczy ktore osobno sa ladne nie zawsze razem, tworza ladna calosc. Wielkie dzieki dziewczyny za dobre rady
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Witam, Oliwica, ja tez zakochalam sie w tej sukni, dla mnie jest wymarzona
![]() ![]() A co do dodatkow, to delikatne fale, maly kwiatek, delikatny diademik, dwu warstwowy welon, zadnych rekawiczek. i uwazam ze bedziesz wygladala jak ksiezniczka, pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Rozeznanie
|
Dot.: najpiekniejsza suknia
Cytat:
![]()
Edytowane przez katty86 Czas edycji: 2009-11-10 o 11:44 Powód: usunięcie linka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Rozmawialam ze swoja fryzjerka i zasugerowala wlosy spiete z boku. Co do welonu to chyba sobie calkowicie odpuszcze, tylko jakiegos kwiata we wlosy...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:19.