Jakie dodatki do sukni?:) - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-10-17, 10:34   #1
olivcia84
Przyczajenie

Jakie dodatki do sukni?:)

Mam upatrzona suknie slubna Galaxia na slub. Jest ona bardzo ksiezniczkowa i bogata. Jednak nie moge sobie wyobrazic jakie dodatki pasowalyby do niej, w sensie czy welon ma byc skromny czy moglbybyc np pierzasty, czy wlosy powinny byc rozpuszczone czy upiete, bolerko itd. Bardzo prosze o pomoc
olivcia84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-17, 19:43   #2
chilanes
Zakorzenienie

Dot.: Jakie dodatki do sukni?:)

co rozumiesz przez welon pierzasty? jak dla mnie to zwykły gładki by do niej pasował, ewentualnie z lamówką i srebrne zwisające kolczyki i skromniutki naszyjnik.
Stary 2009-10-18, 00:43   #3
editt007
Raczkowanie

ta suknia jest cudowna !!! i powiem szczerze ze zaczne poszukiwac czegos podobnego. Wydaje mi sie ze do takiej sukni pasuja rozpuszczone wlosy lub jakos upiete .. np z korona , diademem na pewno bedzie super wygladac. Wydaje mi sie ze taka fryzura moze byc idealna
http://ikf.com.pl/fryzury-slubne/fryzura287736.htm
editt007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-18, 10:01   #4
olivcia84
Przyczajenie

To jest welon pierzasty (zdjecie ponizej), ktory zreszta bardzo mi sie podoba. Tylko chyba nie pasuje do sukni:/
Stary 2009-10-18, 13:03   #5
azakowana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez editt007 Pokaż wiadomość
ta suknia jest cudowna !!! i powiem szczerze ze zaczne poszukiwac czegos podobnego. Wydaje mi sie ze do takiej sukni pasuja rozpuszczone wlosy lub jakos upiete .. np z korona , diademem na pewno bedzie super wygladac. Wydaje mi sie ze taka fryzura moze byc idealna
http://ikf.com.pl/fryzury-slubne/fryzura287736.htm
Fryzura spoko ale jak do tego doda się koronę i welon to będzie jedna wielka beza. Będzie tego wszystkiego po prostu za dużo.
Ja proponuję jakieś delikatne upięcie - może nawet gładkie - wszystko zależy od tego jaką masz buzię - pociągłą czy okrągłą, czy masz grzywkę czy nie itd. Welon też raczej nie pierzasty bo suknia sama w sobie już jest strojna i łatwo można przesadzić z dodatkami. Najlepiej gładki - może dwuwarstwowy. Do tej sukni też nie pasują rękawiczki (chociaż te na jeden palec do niczego nie pasują)
Stary 2009-10-19, 07:51   #6
Naaadia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez olivcia84 Pokaż wiadomość
Mam upatrzona suknie slubna Galaxia na slub. Jest ona bardzo ksiezniczkowa i bogata. Jednak nie moge sobie wyobrazic jakie dodatki pasowalyby do niej, w sensie czy welon ma byc skromny czy moglbybyc np pierzasty, czy wlosy powinny byc rozpuszczone czy upiete, bolerko itd. Bardzo prosze o pomoc
ta druga fryzura bedzie pasowac

wzrost 176cm

cel I - 78 ----> basen
cel II - 70
cel III- 65

Edytowane przez Naaadia
Czas edycji: 2010-02-13 o 08:10
Naaadia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-19, 08:19   #7
azakowana
Zakorzenienie

Naadia ale to co dla Ciebie jest kiczem nie musi nim być dla innych i uszanuj to. O kiczu jest osobny wątek
Jeżeli dziewczynie podoba się taka suknia to najważniejsze, żeby ona się w niej dobrze czuła. Nie prosiła o ocenę sukni a o pomoc w doborze dodatków do niej.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-19, 14:55   #8
olivcia84
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Naaadia Pokaż wiadomość
taa suknia jest tragiczna :/ dziewczyny troche smaku i elegancji... w takiej sukni czułabym się jak królowa kiczu.. a jak słysze jeszcze o diademach to dostaje gęsiej skórki... wrrrr

Coz, gusta sa rozne, kazdy ma prawo do swojej opinii.
Mojemu narzeczonemu bede sie podobac nawet jak zaloze na siebie worek od kartofli, co jest dla mnie najwazniejsze...To czy podobalabym sie Tobie...hmmm, jakos mnie to nie interesuje
Stary 2009-10-20, 13:58   #9
maarrggoo
Raczkowanie

suknia nie jest zupelnie w moim stylu, ale super ze znalazłas ta, w której czujesz sie wyjatkowo.
osobiście uważam jak większośc dziewczyn, że powinnaś wybrac prostą fryzure, np gładki koczek i prosty welon bez upiekszeń..lub tylko kwiat we włsoach. biżuteria równiez prosta i elegancka...super prezentuja sie kryształki swarovskiego.... kolczyki mogdalki i do tego naszyjnik, ale tez prosty z jednym kryształem...znajedziesz je na allegro.
jesli zalozysz pierzasty welon i nie daj boże diadem do tego, to nie będzie w tym ani odrobiny elegancji ani kobiecności. pamietaj ze DUŻO i bogato nie zawsze oznacza pięknie i zmysłowo!!
maarrggoo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-20, 14:23   #10
olivcia84
Przyczajenie

No tak, rzeczy ktore osobno sa ladne nie zawsze razem, tworza ladna calosc. Wielkie dzieki dziewczyny za dobre rady
Stary 2009-11-04, 19:47   #11
wioleczka2
Przyczajenie

Witam, Oliwica, ja tez zakochalam sie w tej sukni, dla mnie jest wymarzona szukam zdjec aby moja krawcowa mogla ja uszyc idealnie, dlatego jesli masz jakies to prosze przeslij mi je wiolus11@wp.pl juz kilka mam wiec Tobie tez moge wyslac, zawsze przyda sie wiecej.

A co do dodatkow, to delikatne fale, maly kwiatek, delikatny diademik, dwu warstwowy welon, zadnych rekawiczek. i uwazam ze bedziesz wygladala jak ksiezniczka, pozdrawiam
wioleczka2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-09, 22:39   #12
katty86
Rozeznanie

Dot.: najpiekniejsza suknia

Cytat:
Napisane przez DIAMONDSTYLE Pokaż wiadomość
polecam piekna suknie stylizowana na suknie Dody projektu versace i w3 atrakcyjnej cenie!!! rozne kolory!!!
oto link
...
zapraszam serdecznie

Edytowane przez katty86
Czas edycji: 2009-11-10 o 11:44 Powód: usunięcie linka
katty86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 14:20   #13
olivcia84
Przyczajenie

Rozmawialam ze swoja fryzjerka i zasugerowala wlosy spiete z boku. Co do welonu to chyba sobie calkowicie odpuszcze, tylko jakiegos kwiata we wlosy...
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości