|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Cala prawda o Old spice :D
Witam, nie wiem czy to dobre miejsce, ale mam dwa pytanka do wizazanek:
1. Co sadzicie o old spice kilimandżaro??? W zasadzie caly czas uzywalem old spice whitewater (piękny zapach ![]() ![]() ![]() 2. Czy rzeczywiście istnieje cos takiego jak efekt Axe? Wąchałem ostatnio wersje Africa, zapach ładny ale moim zdaniem caly czas to dezodorant za 15 zl i w gruncie rzeczy nie sprawi ze poleci za mna stado kobiet albo ze będą sie one bily o manekina ![]() No to juz chyba wszystkie pytania na dzis. Pozdrawiam ![]() Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2008-01-31 o 11:29 Powód: "Zapach", nie "zapaszek"! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Cala prawda o Old spice :D
Old Spice ma w sobie dziwnie drażniącą nute, której nie jestem w stanie zaakceptować. Może 15 lat temu, ale nie dzisiaj.
A efekt Axe to tylko efekt reklamy - no chyba nie wierzysz, że to działa dokładnie na tej zasadzie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Ad. Axe-> Reklama dźwignią handlu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Reklama AXE jest denna, bo sugeruje, że kobieta rzuci się z wywieszonym jęzorem na faceta, który za parę złotych kupił sobie AXE.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie reklama Axe jest denna ( cyt. za Aggie) bo obraża inteligencję kobiet jak i mężczyzn
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
OK OK !!!! Spokojnie nie chodzi mi o treść tych reklam może i sa one glupie ale o to ze jak ktos 10x obejrzy ta reklamę to w końcu uwierzy i kupi axe. I w tym momencie cel reklamy zostaje osiągnięty.....
Przypominam ze w temacie mowa tez o old spice Kilimandżaro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To pachnie tak bosko, ze ciezko mi bylo uwierzyc, ze ten facet pachnial dezodorantem. I mimo, ze go nieznosze to pachnial tak sexy wtedy, ze glowa mala. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
!up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A efekt axe- no reklama zabawna a zarazem denna ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:05.