![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Wątek pielęgnacyjno-kosmetycznyNIEAKTUALNE !!!
UWAGA!!! Minerały (najlepiej całość) - wymienię na: * podkład górnopółkowy: Dior Skin, Guerlain Parure Aqua, Clinique Even Better, Givenchy Photo Perfexion, Estee Lauder Double Wear) * pudry wykończeniowe górnopólkowe * perfumy (Code Armani, Angel Schlesser Essential, Hugo Boss Woman, DKNY Woman, YSL Cinema, można kusić innymi) Everyday Minerals (opakowania BIG):
Ultimate Luxury Treatment Powder SN - 1/2 opakowania Podkłady w słoiczkach Everyday Minerals (próbki):
Beauty from the Earth Cosmetics (próbki):
Earthen Glow Minerals (próbki):
Podkłady, róże, bronzery i korektory w woreczkach strunowych i fiolkach Everyday Minerals (fiolki):
Everyday minerals (struny):
Earthen Glow Minerale (podkłady w strunach):
Lucy Minerals (podkłady w strunach): pingwin2
Aromaleigh (próbki podkładów w strunach):
Blusche (próbka w strunie): Moccacino FC Pielęgnacja NATURALNA: *** Puder bambusowy z jedwabiem z BU słoiczek 0,3oz, po kremie z Lure Beauty *** Dr Hauschka Olejek do twarzy 5ml, dwa razy wypróbowany *** Dr Hauschka Krem do twarzy z płatków róz, 5ml, dwa razy wypróbowany *** Peeling enzymatyczny z bromelainą z BU, pozostało 3/4, ważny do 09.2010 *** tonik depigmentacyjny z ZSK, 39ml, użyty 4 razy, ważny do 11.2011. *** olej tamanu z ZSK, pozostało 90%, ważny do 04.2011 *** krem do twarzy Multi Fruit z Lure Beauty, próbka, pozostało na 2 użycia *** Balsam do ust w słoiczku CARMEX - NOWY *** Mother of pearl 20g, pozostało ok. 15g *** Emu Oil z Lure Beauty - próbka, pozostała 1/2 Kolorówka tradycyjna: *** Baza pod cienie INGLOT, użyta max 5 razy. *** Róż Bourjois nr 03 Brun Cuivre - pozostało sporo. Użyłam max 10razy. Pielęgnacja tradycyjna: *** Krem Effaclar K - użyty 3-4 razy, 05.2012 *** Bielenda, Balsam do ciała Powitanie z Afryką, pozostało 3/4 *** Lirene Dermoprogram, Design Your Style, Kremowy mus matujący z olejkiem bawełnianym - użyty 5 razy *** Lotion nawilżający Sephora miętowy - icy mint; pozostało trochę mniej niż 1/2 *** NIVEA Visage - Matujący krem nawilżający na dzień do cery mieszanej i tłustej z 50ml pozostało - Sądzę, że ok. 3/4 *** Ziaja Nuno Krem tonujący nr 01 - 3 razy wypróbowany (gratis Ziaja Nuno krem antybakteryjny, została 1/2 z 60ml) Zapachy: *** Moschino Glamour EDP, pozostało 3/4 ze 100ml.
WYMIANA Edytowane przez moniar83 Czas edycji: 2010-09-30 o 19:13 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wątek pielęgnacyjno-kosmetyczny CHI ZIAJA TOŁPA ELSEVE i INNE
Hej, interesuje mnie Tołpa, Antycellulitowy super-koncentrat na noc drenująco – wyszczuplający - pozostało z 200ml tyle ile na zdjęciu.
Pozdrawiam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tylko srebro lub złoto ![]()
WYMIANA Edytowane przez moniar83 Czas edycji: 2010-01-06 o 18:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
witaj, cosik za:
Ziaja MASŁO KAKAOWE KREM LEKKA FARMUŁA - NOWE 200ml. ZIAJA PRO maska oczyszczająca z glinką + mikro-dermabrazja 250ml Tołpa, Antycellulitowy super-koncentrat na noc drenująco – wyszczuplający - pozostało z 200ml tyle ile na zdjęciu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
a które Ci się podobają?
Ja bym chetnie przygarneła jeszcze Lirene MUS SAMOOPALAJąCY ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za koncentrat TOŁPA?
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Coś z tych: ![]() podwójne cienie Dior, odcień 665 Diorchic(brąz+jasny beż), zuzycie minimalne, za coś fajnego -podwójne cienie Dior, odcień 825 Diormind (róż+ciemny fiolet), zuzycie minimalne, za coś fajnego poczwórne cienie IsaDora, odcień 37 Crystal Mauve, zuzycie ok 20%(w tym brak najciemniejszego cienia) -potrójne cienie NYX lake moss -najciemniejszy cień z tej paletki ukruszył się i na jego miejsce wsadziłam ciemny iskrzący brąż, ubytek minimalny, za coś fajnego -paleta ośmiu cieni Estee Lauder, limitowanka, w komplecie złoty pędzelek do nakładania cieni z tej samej kolekcji, zuzycie minimalne, tylko za coś z wishlisty
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
podwójne cienie Dior, odcień 665 Diorchic(brąz+jasny beż), zuzycie minimalne, za coś fajnego -podwójne cienie Dior, odcień 825 Diormind (róż+ciemny fiolet), zuzycie minimalne, za coś fajnego poczwórne cienie IsaDora, odcień 37 Crystal Mauve, zuzycie ok 20%(w tym brak najciemniejszego cienia) -potrójne cienie NYX lake moss -najciemniejszy cień z tej paletki ukruszył się i na jego miejsce wsadziłam ciemny iskrzący brąż, ubytek minimalny, za coś fajnego bo za paletkę EL chciałabym cosik z listy ![]() Kurcze nie wiem jaka jest wartość Twoich kosmetyków, ja za cienie Diora dałam cosik ok 140zł, kupione osobiście w Marionnaud, cienie ID kosztowały ok 50z, z tym że brakuje tu jednego cienia bo mi się skruszył ![]() Może Ty cosik zaproponujesz? ![]() Może masz jeszcze cosik zbędnego z pielegnacji bo ja strasznie obrosłam w tą kolorówkę i powoli pozbywam sie tego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
- https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...u-i-twarzy.htm Ubytek max 15-20ml. - balsam neutrogena (z pompką) została połowa z 300mlNeutrogenaFormuła Norweska Regenerująca emulsja do ciała skóra bardzo sucha szorstka - a z kolorówki http://www.nouba.pl/index.php?go=indiv&inne=&id=6 nr 25, kupilam tak 04-05.2009, pozostalo ok. 3/4
WYMIANA Edytowane przez moniar83 Czas edycji: 2010-01-06 o 20:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co powiesz na wymiankę moje cienie dior x2 oraz cienie IsaDory I NYX za micel, balsam i kosmetyki które wymieniłam w wyżej? Byłaby jesze jakaś mała szansa na wypróbowanie tego Foarouka? ![]() Napiszesz jeszcze co nieco o kolorku podkłau? Nada się dla jasnej cery? Edytowane przez buzichocho Czas edycji: 2010-01-06 o 20:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() o by Cię Kochana interesowało? ![]() Mam na zbyciu prawie nową moizaikę rozświetlająco-brązującą Avon, zachwalaną na wizazu, miałam ją wystawioną w kramiku, ale pomyślałam że jednak zostawie..można tysz jako cienie stosować ![]() Edytowane przez buzichocho Czas edycji: 2010-01-06 o 20:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A jak tam z datami ważności? Bo moje to się kończą w 2011.
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Cienie ID są kupiłam w wakacje, jakoś w wakacje, ale daty ważności nie ma, cienie NYX mam z wymiany, wiec nie umiem powiedzieć
![]() ![]() Kurcze, uświadomiłam sobie że sporo za tą paczke zapłacisz, ja Ci tam coś jeszcze dołożę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Cienie ID są kupiłam w wakacje, jakoś w wakacje, ale daty ważności nie ma, cienie NYX mam z wymiany, wiec nie umiem powiedzieć
![]() ![]() Kurcze, uświadomiłam sobie że sporo za tą paczke zapłacisz, ja Ci tam coś jeszcze dołożę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Perfume Lover
|
cos u mnie za cienie infinity i fioletowe trojki?
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
cos za:
1. LOREAL ELSEVE Szampon Wypełniający Total Repair 5 - raz użyty, poj. 400ml 2. Tołpa, Antycellulitowy super-koncentrat na noc drenująco – wyszczuplający - pozostało z 200ml tyle ile na zdjęciu. i plyn micelarny AA?
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
1. LOREAL ELSEVE Szampon Wypełniający Total Repair 5 - raz użyty, poj. 400ml
5. Ziaja MASŁO KAKAOWE KREM LEKKA FARMUŁA - NOWE 200ml. znajdziesz coś u mnie? ![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
#22 | ||
Zadomowienie
|
Interesowały by mnie perfumki.
Ktore bys moga oddac? ![]() ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Cytat:
Szukam perfum ale u Ciebie nic nie znalazłam.
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
5. Ziaja MASŁO KAKAOWE KREM LEKKA FARMUŁA - NOWE 200ml.
9. ZIAJA PRO maska oczyszczająca z glinką + mikro-dermabrazja 250ml - pozostało 3/4. Fotka. robię biżuterię. Co by Cię interesowało? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
hej,
coś u mnie za Tołpę?
![]() |
#25 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- jest w trakciw wymiany ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Są dokladki.
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za micela, maseczkę ziaja pro i farouk? zależy mi zwłaszcza na tym pierwszym
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Niestety nic ![]() Ale szukam: - olejek myjący do twarzy z BU (wersja pomarańczowa) - hydrolaty (szczególnie oczarowy i z kwiatu pomarańczy) - sera: flavoC i z trzech róż (BU) ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
![]() Ale szukam: - olejek myjący do twarzy z BU (wersja pomarańczowa) - hydrolaty (szczególnie oczarowy i z kwiatu pomarańczy) - sera: flavoC i z trzech róż (BU)
WYMIANA Edytowane przez moniar83 Czas edycji: 2010-01-07 o 20:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
2. Tołpa, Antycellulitowy super-koncentrat na noc drenująco – wyszczuplający - pozostało z 200ml tyle ile na zdjęciu.
coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
witam, czy coś u mnie za tonik i plyn Effaclar?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=386313 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:42.