|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
kolczyki by mekinking
wszyscy coś wystawiają, więc ja też się skusiłam
nie są to moje początki, ale cały czas się wspinam i szukam nowych inspiracji i metod |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
kolczyki by mekinking
jeszcze trochę kolczyków
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: kolczyki by mekinking
odnośnie poprzednich, to co wygląda na wrap nim nie jest, to po prostu nawleczone kółka
i jeszcze mała porcja, ostatnia chyba dziś proszę o i dziękuję za komentarze, podpowiedzi itp. co się tyczy zdjęć, są archiwalne i niestety nie były przeznaczone na wizażowe forum, ale mam nadzieję, że nie straszą nazbyt |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że ze szczypcami radzisz sobie całkiem dobrze, tak 3maj
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
przepraszam,ale.... https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=6759811 co te bigle tam robią? tego jeszcze nie widziałam
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
Raz- witaj na Wizażu
![]() dwa- co do fotek właśnie miałam powiedzic coś o zdjęciach a tu patrze na wzmianke o tym no i ugryzłam się w język ![]() trzy- co do prac: jak zobaczyłam to, uśmiechnęłam się jak nic ciekawy pomysł :Ptu to jak dla mnie przesadziłaś....(z tymi biglami) a te podobają mi się najbardziej myślę że źle nie jest i jak najbardziej powinnaś dalej ćwiczyć (a nawiasem mówiąc to ładne loopy )Pozdrawiam i wrzuc więcej fotek!
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Dobrze robisz loopy i równo wywijasz drut.
Podłączam sie do pytania mai co robią tam bigle?
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
haha, dobre
![]()
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
kolczyki by mekinking
dokładnie, te bigle się rozmnażają
a tak na serio, to zupełna improwizacja, gdy nadal mialam siłę żeby zrobić kolczyki, ale nie wiedziałam jakie. i jakos tak od bigla do bigla, się połączyły a za komentarze bardzo dziękuję, ćwiczyć będę, zdjęcia dodawać będę, najpierw tylko muszę pomyśleć nad rozmnożeniem godzin w dobie
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Niektóre prace są niezłe, z pomysłem inne z kolei 1/2 koraliki na druciku. Proponuję raczej skupić się na tych 1-szych
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
udało mi się znaleźć jeszcze kilka zdjęć na dysku. w tym jedno bransoletkowe
![]() a co do tego że niektóre to tylko koraliki na druciku, prostota też się czasem podoba, a tak serio to nie wiem które kolczyki masz iguana na myśli, ale te http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6759778 faktycznie są koralikiem na druciku, ale koralikiem własnoręcznie zrobionym (i wiele innych jest też hand made) czy to mnie trochę usprawiedliwia?
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
Najlepsze kolczyki to 5, takie soczyste i bransoletka
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
śliczne prace
![]() ![]() podoba mi się większość przyznaje mandarynki są słodziutkie
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Nie jest źle
nie wszystko mi się podoba, ale to już inna sprawa
|
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
1. zbytnio mi się nie podobają - nie wiem czemu - takie proste bardzo
)ale ładna praca z drutem - też tak chcę! ale najbardziej przypadły mi do gustu mandarynki! super! |
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
jeszcze raz ślicznie dziękuje za komentarze, właśnie pracuje nad nowymi pomysłami, mam nadzieję, że będą na tyle ładne w rzeczywistości na ile są w mojej głowie i że będzie co tu wstawić
pozdrawiam
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
mała aktualizacja wątku. trochę nowych kolczyków, niestety aparat nie chce współpracować. ale skoro raz wpakowałam zdjęcia biżu, nie warto się zniechęcać problemem aparatowym
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
kolejna porcja aktualizacji
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
Te fioletowe mi sie podobają
No, i te czerwone oczywiście
|
|
|
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
jakoś dawno nie dokładałam zdjęć, ale pomyślałam że warto odświeżyć wątek
zdjęcia są eksperymentalne i do tego wakacyjne czyli proszę o wyrozumiałość
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
i jeszcze kilka
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
Ponieważ w stopce cały czas mam link do wątku, trzeba coś wstawić, żeby nie wyglądało że się zatrzymałam w miejscu.
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
1. jaspis i koral
2. turkus 3. fimo 4. szkło 5. szkło i róża vintage z naszyjnika 6. fimo i śmieszne 'diamentowe' przekładki 7. fimo cytrynowe 8. fimo 9. próba herringbone'a z czerwonym szkłem 10. kolejne fimo 11. kolorowa lawa z fimo 12. kolorowa lawa z fimo
|
|
#25 |
|
Konto usunięte
|
ładne fimowce, ale jedna uwaga - poćwicz równość koralików, kulki są niedopracowane, plasterki też. To kwestia wprawy
|
|
|
|
|
#26 |
|
Raczkowanie
|
Przyznaje, że nie wszystkie mi sie podobają, bo to jeszcze początki,i nie lubie np. herringbonów, ale niektóre pomysły są świetne, jak np. z tą różą vintage, diamentowe fimo czy kolorowymi kostkami w naszyjniku wściekle niebiesko-różowo-białym, niektóre fimo tez fajne, supre są lawa i fimo (te kolorki, mniam). Masz duży potencjał, no i wiele technik stosujesz. Czekam na dalsze dziełka.
Edytowane przez arinitti Czas edycji: 2008-10-22 o 20:59 Powód: skleroza |
|
|
|
|
#27 |
|
Raczkowanie
|
szajajaba dzięki za uwagę, co do kulek, ostatnio staram się żeby były nierówne właśnie i później zamysł jest taki, żeby je ułożyć jakoś najmniejsze-największe-najmniejsze. takie jest zamysł
![]() a co do plasterków, to nie mam na nie patentu, jak nie zrobię, wychodzą krzywe, wkładam je do lodówki, tnę albo skalpelem albo żyletką, a i tak żyją własnym życiem. ale czekam, aż w końcu zaczną ze mną współpracować arinitti dziękuję a ja herringbony bardzo lubię, ale ile można, kilka powstało i w zasadzie powoli się nudzę nimi. ale na szczęście zawsze jest fimo, które się raczej nigdy mi nie znudzi.
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
Cuda :O
Najbardziej podobają mi się Fimowe wyroby, bo mam do tej kochanej masy słabosc ;D ale reszta też robi wrażenie
|
|
|
|
|
#29 |
|
Raczkowanie
|
cz@rown!c@ dzięki
teraz faktycznie moje fimo nie wygląda już tak strasznie, ale gdyby nie wizaż i te wszystkie dobre rady podczytane na różnych wątkach, mogłoby nie być tak ciekawie
|
|
#30 |
|
Raczkowanie
|
długi weekend minął, ale dzięki temu troszkę nowej biżu powstało. z góry przepraszam za zdjęcia, pogoda jaka jest każdy widzi a do tego eksperymentuję z programem i aparatem i nie jestem w stanie znależć odpowiednich parametrów. ale wszystko przede mną
![]() 1. turkusowa bransa na drucie pamięciowym 2. kolczyki z czegoś co przyszło jako gratis i wygląda jak agat wężowy dla mnie, ale nie wiem czym jest naprawdę 3. zwykłe szklaki 4. bransa też na pamięciowym 5. komplet z nocą kairu 6. wisior z korala
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:25.

Bo do idealności dążę...