|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Witchdoctor
|
Pilnie szukam :)
nieaktualne
Szukam następującyh kosmetyków: Sally Hansen krem do rozjaśniania włosków na twarzy Clinique Blended Face Powder odcień 03 Clinique Perfectly real Makeup 08 - lub inny jasny odlewki/próbki/końcówki profesjonalnych masek i odżywek do włosów Marix Curl.life mleczko podkreślające skręt i inne podobne kosmetyki krem pod oczy (chętnie próbki ale w tubeczkach) preparaty do demakijażu (moga być miniaturki) jasny puder prasowany jasny podkład jasny sypki puder sypkie cienie Pupa konturówki do oczu konturówka do ust w kolorze brudnego różu pędzel do pudru aplikatory do cieni z długą rączką Avon, Planet Spa, Seria śródziemnomorska (oliwkowa) Avon, Planet Spa, Tropikalny Scrub do ciała z brązowym cukrem i kilka innych kosmetyków z tej serii dobry krem na dzień i na noc cera mieszana (moga być miniaturki albo próbki w tubkach/słoiczkach) kosmetyki do włosów blond kosmetyki do włosów kręconych (podkreślające skręt) Lancome Flextencils albo L'extreme czarne inne dobre czarne mascary Cacharel Amor Amor próbki i końcówki zapachów żele pod prysznic peeling do ciała baza pod cienie płyny do pielęgnacji soczewek kontaktowych balsamy do ust - najchętniej nowe Avon Far Away - małą ilość na wymianę to co w wątku i sporo innych
Kramik Edytowane przez tomama Czas edycji: 2007-04-21 o 16:05 Powód: nieaktualne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Pilnie szukam :)
moze chciałabys tusz do rzes Astora?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...86#post4104986 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
ja mam jasne podkłady
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=181150
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
na podkłady, sypkie pudry i perfumy zapraszam do siebie
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
hej, moglabym Ci zaproponowac Rene Furterer: Masque reflets - Maska do pielęgnacji włosów blond oraz szampon John Frieda do jasnych odcieni blond
w Twoim watku wpadl mi w oko ten tusz: Clinique High Definition Lashes, 4 g ale moze maszcos poza watkiem?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
hej, u mnie w watku na dole w pierwszym poscie naskorbalam czego aktualnie mi brak wiec moze bys cos miala??
przydalby mi sie tez jakis "srednio" polkowy puder brazujacy... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
mialas jakies pudry prasowane - wczoraj byly zaznaczone takim niebieskim kolorem i nie wiem czy juz ich nie ma czy...??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
na miniaturke maskary moglabym wyniemic np. szampon??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
mam ten tusz Lancome Flextencils ale małą wersję zupełnie nową chyba 3,5ml mogłabym też odlać odżywkę i mleczko do włosów loreal do włosów farbowanych taki z salonu fryzjerskiego, mogę później napisać Ci dokładną nazwę. Mam też duzo zapachów i mogłabym zrobić odlewki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:47.