![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Kolorówka,pielęgnacja- średnia półka. Dużo dokładek!
NIEAKTUALNE
link do nowego wątku: Edytowane przez 1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab Czas edycji: 2012-06-20 o 21:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Kolorówka,pielęgnacja- średnia półka. Dużo dokładek!
NIEAKTUALNE
link do nowego wątku: Edytowane przez 1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab Czas edycji: 2012-06-20 o 21:51 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Hej może cos u mnie w ciuszkach albo kosmetykach za któreś z tych rzeczy:
2. JOKO- rozświetlający mus do twarzy i ciała. Kolor złoty. To chyba próbka, w ładnej kostce. Nowy. 12. ORIFLAME- podwójny cień do powiek, odcień "Aqua rose". Pojemność 2g, stopień zuzycia nawet nie 1%. Data ważnosci 06.2008. Kolor bardzo delikatny róż + ciemniejszy niebieski 21. BONNE BELL- smackers z aplikatorem, seria "Snap gloss". Smak "Vanilla whip", raz uzyty. 30. AQUOLINA- odżywczo-nawliżająca maseczka z wyciągiem z kakao 31. JOKO- podwójne cienie z kolekcji "Winter glamour 2006/2007" o nazwie "Orient Poeme", nr 839 Alladin Treasure. 23. NIVEA Visage- Peeling do twarzy z prowitaminą B5. Do wszystkich typów cery. Pojemność 75 ml, została większa połowa. Data ważności 05.2008. Z Twojej listy mam m.im. (także poza wątkiem) -maseczkę toffie Oriflame została ok. połowa, ważna do 08.08 Mam też turkusowy cień inglot, zostalo ok.90%, ale moze akurat cos jeszcze wpadnie Ci w oko z ubrań czy kosmetyków ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;4317857]
1. RIMMEL- tester podkładu "Recover", 15 ml, jedynie sprawdzony odcień. Nr 303 (true nude). Kupiony ok 2 tyg temu na allegro. 16. L'OREAL- rękawica samoopalająca, nowa 17. L'OREAL- koncówka samoopalacza "Sublime bronze" koloryzującego, na spróbowanie (ok 1/4). 27. AVON- krem do rąk, seria "Planet SPA" z minerałami z Morza Martwego. Nowy, 75 ml, data ważności 26.04.2008 30. AQUOLINA- odżywczo-nawliżająca maseczka z wyciągiem z kakao. "Zawiera wyciąg z kakao i jogurtu zapewniający doskonałe nawilżenie i odżywienie skóry. Idealnym dopełnieniem jest wyciąg z owoców papai i malin. Sposób uzycia: stosować 1-2 razy w tygodniu na oczyszczona skórę twarzy i szyi. Nałożyc niewielka ilośc maseczki na twarz i szyje omijając okolice oczu i pozostawić na 10 min. Nastepnie zmyc ciepłą wodą.".- opis ze strony aquolina.pl. Maseczka polecana jest do normalnej lub mieszanej cery. W pudełeczku 3 x 8 ml (były 4). Oddaję, gdyż wolę maseczki żelowe lub mniej gęste. Jedno pudełeczko starczyło mi na 3 razy (dawałam na samą twarz). Kosmetyk zakupiony w sklepie internetowym za 34 zł. Data ważności 12.2007. 29. GAL- odżywka keratynowa w kapsułkach. Używana najczęsciej do paznokci, dobrze nawilża płytkę. Oddaję pasek zaznaczony na zdjęciu, tj, 12 "rybek". [/quote] Zapraszam do mnie. Najbardziej podoba mi się Recover i samoopalacze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Witaj !
Czy u mnie znalazłabyś cosik za: 28. Pędzelek do powiek z naturalnego włosia, 3-4 razy użyty. Szerokość włosia- 1cm, długość włosia- ok 1,3 cm. Dłogość pędzelka- 12 cm (mierzona bez włosia). Pędzelek oddaję z eleganckim etui w czarnym kolorze. 30. AQUOLINA- odżywczo-nawliżająca maseczka z wyciągiem z kakao. 31. JOKO- podwójne cienie z kolekcji "Winter glamour 2006/2007" o nazwie "Orient Poeme", nr 839 Alladin Treasure.
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2007-05-10 o 18:35 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;4317857]
ORIFLAME- masełko do ciała "honey & almond", 150g, została ok połowa, data ważności 09.2008 10. JESSICA SIMPSON- błyszczyk cynamonowy "Dessert treats", z aplikatorem, 5,9ml, 4-5 razy użyty. Kolor lekko beżowy (właściwie bezbarwny), z drobinkami 21. BONNE BELL- smackers z aplikatorem, seria "Snap gloss". Smak "Vanilla whip", raz uzyty. 26. BONNE BELL- smackers o zapachu maślanego ciasteczka (buttercream). Pojemność 8,02 ml, (dopiszę ile zużyte, gdyż zostawiłam u chłopaka) 27. AVON- krem do rąk, seria "Planet SPA" z minerałami z Morza Martwego. Nowy, 75 ml, data ważności 26.04.2008 29. GAL- odżywka keratynowa w kapsułkach. Używana najczęsciej do paznokci, dobrze nawilża płytkę. Oddaję pasek zaznaczony na zdjęciu, tj, 12 "rybek". 30. AQUOLINA- odżywczo-nawliżająca maseczka z wyciągiem z kakao. 31. JOKO- podwójne cienie z kolekcji "Winter glamour 2006/2007" o nazwie "Orient Poeme", nr 839 Alladin Treasure. "Ultradelikatne, mikronizowane perłowo-brokatowe cienie do powiek". Data ważności 06.2009. Produkt w eleganckiej kasetce z lusterkiem i aplikatorem. Cienie były raz "maźnięte" opuszkiem palca, ubytek znikomy (nawet nie 1%). Kupione za 26 zł.. Kolekcję można obejrzeć na stronie joko.pl[/QUOTE] Zerknij do mnie ![]()
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
Lynn- cień sypki Joko Winter Glamour złoty, zostało 80% ; Avon krem do rąk kokos i papaya
Aneczka 1984- niestety tylko maseczka, a za to nie opłaca mi się płacić za przesyłkę...Może innym razem, pozdrawiam MagJa- tylko olejek do skórek Oriflame, pozdrawiam ![]() Mariola13, Karolinka, Aga79- niestety nic Nikt nie ma nic z mojej listy? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
witaj
interesuje mnie maseczka Aquoliny i No-Scar z Twojej listy mam - maseczke oriflame jogurt/porzeczka nowa - paski do frencha nowe - 20szt zwyklych i 20szt V - jedwabne serum do wlosow - profi silk - 30ml - musialabym Ci przelac do innej buteleczki bo moj synek odkrecil i zgubil zatyczke - http://nisim.pl/gfx/produkty_92_0_m.jpg - samoopalaczy nie mam, ale mam mleczko Dove summer glow z drobinkami do skory normalnej i ciemnej - ewentualnie probke La roche possay Autohelios - zel/krem samoopalajacy - 4ml w saszetce - i maly lakier z serii wella professionals - performance - 50ml (max 1x psikniety bo nie uzywam) (http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=4779 - ten, tylko miniatura wiec w srebrnym opakowaniu - z salonu fryzjerskiego) zagladnij tez do mojego watku
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Mnie pasuje taka zamiana- czyli moj krem avon papaya i kokos + cien Joko za twoj lakier i cien Oriflame
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
Dosia30- jestem zainteresowana maseczką Oriflame (napewno)
i waham sie jeszcze między: lakier 50 ml Nivea krem do stylizacji 150 ml ![]() Lynn- ok, pasuje mi, piszę PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
mozesz wziac i lakier i styling nivea
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Capuccino, niestety nic nie znalazlam za zapach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Hej,
moze znajdziesz cos u mnie za nastepujace pozycje, 2, 3, 20, 22, 28, 29 oraz cienie podwojne w kolorze blady roz i jasny szary zdjeciew poscie 2: Waga: 15386 Bajtów Nazwa pliku: jessica simpson.JPG. poza watkiem mam cienie potrojne Patricia Milton, wlasciwie wyprobowane przeze mnie i przez poprzednia wlascicielke. Pochodza z wymiany z Mariola13. Niestety ja w brazach zle wygladam ![]() ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
cienie Patricia Milton z wymiany z mariola 13, trzy cienie Le gemme, nr 12 gorzka czekolada, mleczna orzechowa czekolada i bez (kawa z mlekiem). paletka z lusterkiem i z aplikatorkiem i nawet z folijka przykrywajaca. mi nie podpasowaly kolory. lubie brazy ale wygladam w nich fatalnie. jedwab biosilk opakowanie chyba 15ml zostala polowa aquolina jogurtowa pianka do ciala o zapachu kokosa 125ml. uzylam dwa razy na cialo ja bylabym zainteresowana jeszcze aquolina z dokladki ![]() pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;4348460]A czy mogłabyś wkleić zdjęcie tych cieni?
Ile zostało pianki kokosowej mniej więcej?[/QUOTE] Podaj mi email na pw to ci przesle zdjecie zuzycia pianki i cienie ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
interesuja mnie wszystkie smacersy i ewentualnie dodatkowo albo sephora albo jessica simpson
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;4348859]kokosekkk@o2.pl
![]() zdjecia powinny juz byc u ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
a masz moze cos poza watkiem (nie musi byc z mojej wish listy) np jakis dobry balsam do ciala (najchetniej neutrogene formule norweska) albo jakies perfumy (sredniopolkowe, lub jakies male pojemnosci wysokopolkowych)?
pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:41.