|  2007-04-21, 21:29 | #1 | 
| Raczkowanie |   Big proźźźba:)

Witam was dziewczynki   mam taką proźbe, mój TŻ jest w Anglii i ma urodziny 25 kwietnia, a chciałabym mu złożyć życzenia, ale żeby były takie pięęęęęęękneee  może któraś z was zna jakieś takie śliczne życzenia od serduszka?? Jeśli tak to prosze wklejcie je tutaj, każdej z nas będzie je  łatwiej napisać kochanemu TŻ i nie tylko   | 
|     |   | 
|  2007-04-21, 21:31 | #2 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Big proźźźba:)

Od serduszka to chyba nie skopiowany wierszyk?    
				__________________  | 
|     |   | 
|  2007-04-21, 21:33 | #3 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-03 Lokalizacja: dzikie południe 
				 | 

od serduszka dla ukochanego to chyba sama powinnas wymyslic...    
				__________________ Przemoknięte serca miast I tylko ty i ja szczęśliwi tym dniem Bo choć zapomniał o nas świat Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei | 
|     |   | 
|  2007-04-21, 21:38 | #4 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-10 Lokalizacja: Bawaria 
				 | 

Ja tez mam prośbę... albo nie, nie mam.

__________________ Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! | 
|     |   | 
|  2007-04-21, 21:40 | #5 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-08 Lokalizacja: Rzeszów / Stalowa Wola 
				 | 

wymyśl sama - prosto z serca.  tak będzie najlepiej. | 
|     |   | 
|  2007-04-21, 21:41 | #6 | 
| Zakorzenienie | 

Takie trzymanie w niepewności to przestępstwo     Od serca to naprawdę powinnaś wymyślić sama   I lepsze takie nawet kulawe, bez pięknych, wzniosłych i trudnych słów - niż takie nie Twoje   Takie mniej od serca są na różnych stronach internetowych   
				__________________ "I'm all alone, I smoke my friends down to the filter" Tom Waits | 
|     |   | 
|  2007-04-21, 21:41 | #7 | 
| Raczkowanie | 

powiem tak miedzy nami ostatnio nie ma takiego czegos, nie widzimy sie wogole, wiem ze to glupio zabrzmi..ehhh w kazdym badz razie lece do niego 10 czerwca na stale i wtedy to wroci..a tymczasem ciezko napisac mi bo go nie cuzje obok.. a to mi do tego potrzebne, kocham go calym serduszkiem, ale nie mam jakos weny ehh..pomozcieeee   | 
|     |   | 
|  2007-04-21, 21:43 | #8 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2006-03 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2007-04-21, 21:45 | #9 | 
| Zakorzenienie | 

dla ukochanej osoby tylko zyczenia od serca i to nawet gdy weny brak. myslisz ze ktos odwali za Ciebie cala robiote i skopiuje jakis tandetny wierszyk z neta?   żal.

| 
|     |   | 
|  2007-04-21, 21:46 | #10 | 
| Raczkowanie | 

Dziewczęta ja wiem, że to od własnego serduszka jest najlepsze, ale jak my niektóre nie jesteśmy w formie to pomóżcie hehe wiem, że kochacie swoich TŻ tak samo mocno jak i my, wiec ..?    | 
|     |   | 
|  2007-04-21, 21:46 | #11 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ Przemoknięte serca miast I tylko ty i ja szczęśliwi tym dniem Bo choć zapomniał o nas świat Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei | |
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2007-04-21, 21:47 | #12 | 
| Raczkowanie | 

Droga "GHANA" zwróciłam się z proźbą do dziewczyn, które CHCĄ pomóc, jeśli nie chcesz to bądź taka dobra i zostaw swoje przemyślenia dla siebie.  I miłego wieczorku Ci życze całusy    | 
|     |   | 
|  2007-04-21, 21:50 | #13 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2006-06 
				 | 

Eh najlepiej napisz sama,prosto ze swojego serca.Wysil się troszeczke,pomyśl jakim uczuciem go darzysz i do dzieła. Ja nie kocham twojego tż-ta to cieżko wymyślec wierszyk dla kogoś obcego.   | 
|     |   | 
|  2007-04-21, 21:52 | #14 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

__________________  | |
|     |   | 
|  2007-04-21, 21:52 | #15 | 
| Raczkowanie | 

Wiecie co dziewczyny macie racje, napisze to OD SIEBIE niewazne jak wazne ze prosto z serca.. ciekawe jak to odbierzee ... bo od kilku miesiecy wogole nie mowimy sobie slowa kocham i boje sie czy go uzyc.. i pewnie tego nie zrobie   ehhhh | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2007-04-21, 21:53 | #16 | |
				 | 

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d  e9b0ed84c369ef137_632f8bf  2adc0b;4187349]Chyba chciałam mieć taką samą   Ale wierszyk od zerca - proszę bardzo. Tyle, że nie wiem, od czyjego to serca. Ja Cie kocham tylko troszkę, jak kogucik swą kokoszkę. Bo kogucik swą kokoszkę zawsze kocha tylko troszkę...[/quote] Taką samą prośbę?  A wierszykiem się wzruszyłam, mam taki w swoim pamietniku z podstawówki  Cytat: 
 Czy poszukac Ci w necie? Bo pisać to każdy pisze dla swojego TZta a nie dla cudzych. A szukać to chyba sama możesz? Nie jestes w formie? Czyli co, wszystkie palce w gipsie? I wyklikać nie mozesz wierszyka z googla? Wspólczuję. Pomogłam jak umiałam. 
				__________________ Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! | |
|     |   | 
|  2007-04-21, 21:56 | #17 | 
| Raczkowanie | 

hehe  Luba rozmieszylas mnie swoim komentarzem, nie no tak szczerze to po prostu zwrocilam sie do was moze dlatego,ze sama sie boje napisac cos bo nie wiem jak zareaguje, dziwnie sie dzialo ostatnio miedzy nami , nie mowimy sobie tych najwazniejszych slow, a ja nie powiem pierwsza, bo sie boje.. chore prawda? jestesmy razem2  lata a czuje sie jakbysmy byli maleznstwem juz kilkanascie lat i co tu wiecej mowic, jest dziwnie.....   on tam ja tu..ale juz nie dlugoo mam nadzieje,ze wszystko bedzie dobrze, bo bedzie prawda?   | 
|     |   | 
|  2007-04-21, 22:00 | #18 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-05 
				 | 

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d  e9b0ed84c369ef137_632f8bf  2adc0b;4187349]Chyba chciałam mieć taką samą   Ale wierszyk od zerca - proszę bardzo. Tyle, że nie wiem, od czyjego to serca. Ja Cie kocham tylko troszkę, jak kogucik swą kokoszkę. Bo kogucik swą kokoszkę zawsze kocha tylko troszkę...[/QUOTE] Haha taki wierszyk kiedyś wysłałyśmy w podstawówce do naszego matematyka pocztą walentynkową w szkole  I jeszcze jeden wierszyk tego typu: Ja Cię ko...ale nogą Ja Cię lu...ale wodą Ja Cię ści...ale drzwiami taka miłość między nami   | 
|     |   | 
|  2007-04-21, 22:04 | #19 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-01 
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
  . Więc nawet gdybym chciała pomóc to i tak to,co bym chciała napisac mojemu TŻetowi-do Twojego będzie pasowac,jak wół do karety  ,bo na pewno między Wami jest inaczej,jak między nami. 
				__________________ | |||
|     |   | 
|  2007-04-21, 22:04 | #20 | 
| Zakorzenienie | 

A  mi ostatnio moja koleżanka przedstawiła rymowankę.  Nie wiem czy to się na wiersz miłosny nadaje   Miłość i kartofel prawie dwa braciszki miłość skręca serce a kartofel kiszki  Autorko wątku - ja nadal obstaję, że lepsze Twoje - bo to Ty kochasz swojego TŻ - my go nie kochamy   
				__________________ "I'm all alone, I smoke my friends down to the filter" Tom Waits | 
|     |   | 
|  2007-04-21, 22:06 | #21 | |
				 | 

Cytat: 
  nie musze mowic, ze juz milsoci nie bylo   
				__________________ Przemoknięte serca miast I tylko ty i ja szczęśliwi tym dniem Bo choć zapomniał o nas świat Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei | |
|     |   | 
|  2007-04-21, 22:06 | #22 | |
				 | 

Cytat: 
 Nie wiem czy wszystko bedzie dobrze. ale może byc. Napisz cos. Cokolwiek. Nawet nie wierszyk, ale miły list. Zwykły list, na papierze. Napisz mu co czujesz i o czym myslisz. To może cos zmienić, poprawić, wyjasnić... A kilkanascie lat małżeństwa wcale nie oznacza tego, że sie od siebie ludzie oddalaja. Troche chęci i cały czas moze byc wiosna.   
				__________________ Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! | |
|     |   | 
|  2007-04-21, 22:11 | #23 | 
				 | 

| 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2007-04-21, 22:17 | #24 | |
				 | 

Cytat: 
  . Ciekawa jestem i to strasznie-skąd się bierze ten krążący stereotyp,że kilkanaście lat małżeństwa/ze sobą to już nic innego jak tylko nudy na pudy  . 
				__________________ | |
|     |   | 
|  2007-04-21, 22:19 | #25 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2006-03 
				 | 

Luba - taką samą prośbę    | 
|     |   | 
|  2007-04-21, 22:22 | #26 | 
				 | 

właśnie się przeraziłam   mój Tż mowi, że jesteśmy jak stare dobre małżeństwo..a ja uważalam, że to na + a tu takich rzeczy sie dowiaduje     Nie bój się napisać do niego, że go kochasz jesli to czujesz  eh ja to podziwiam osoby w związkach na odległość, ciężka sprawa... | 
|     |   | 
|  2007-04-21, 22:24 | #27 | 
				 | 

a bo mi to tylko cisnienie podnioslo    
				__________________ Przemoknięte serca miast I tylko ty i ja szczęśliwi tym dniem Bo choć zapomniał o nas świat Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei | 
|     |   | 
|  2007-04-21, 22:33 | #28 | |
				 | 

Cytat: 
  Za stara na wszystko jestem i to totalnie, zadnej nadziei dla mnie nie ma  Małżeństwo... to też podobno w moim wieku jedna, wielka ruina i tylko patrzec jak to maż zniechęcony moja osobą fiuuuu! pojdzie sobie w sina dal. Gdyby nie mój wrodzony optymizm, lustereczko i wiara w lepsze jutro (nawet na oddziale geriatrycznym) to juz dawno strzeliłabym sobie w łeb...  Wybaczcie zmianę tematu, ale musiałam to z siebie wyrzucic   
|     |   | 
|  2007-04-21, 22:51 | #29 | |
				 | 

Cytat: 
  . Mam dokładnie takie same odczucia w co niektórych wątkach  . Ale pociechą dla nas niech będzie to,że z każdą wiosną roczek przybywa i to nie tylko nam,ale tym młodszym koleżankom też  .Z czego czasami nie zdają sobie sprawy  . 
				__________________ | |
|     |   | 
|  2007-04-21, 23:28 | #30 | 
| Zakorzenienie | 

spróbuj coś SAMA wymyslec   ja na półrocze (kiedy to było hihi) machnęłam tżtowi wierszyk na 2 strony  kilka nocy go skladałam  ale  co za efekt hehe 
				__________________ po prostu Milena   | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum plotkowe | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:49.