|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Grecja lub Bułgaria - poszukuję tanich ofert - pomóżcie proszę!
Cześć dziewczyny. Nie tak dawno pisałam o Tunezji, ale niestety nie wyszło
![]() Chcielibyśmy się wybrać w 2 osoby do Grecji lub Bułgarii ok 11 czerwca. Zależy mi na taniej, ale w miarę sprawdzonej ofercie. Chciałabym polecieć samolotem bo po zeszłym roku autokaru mam dość. Jak myślicie czy do 1200 zł/osobę za wakacje + wszystkie opłaty lotniskowe, transfery itd. powinnam coś znaleźć? Bo jak patrzę po internecie to wszystko niestey droższe ![]() Gdybyście miały jakieś fajne i tanie oferty, proszę - dajcie znać. Dziekuję!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Grecja lub Bułgaria - poszukuję tanich ofert - pomóżcie proszę!
To też zależy od tego czy to ma być hotel z wyżywieniem czy apartamenty...Ja byłam w zeszłym roku w Grecji-Paralia na apartamentach i było fajnie.Teraz znów przeglądałam katalog Tramp Travel i oferty na Bułgarię mają dosyc ciekawe.Mnie osobiście zaintrygował nowy hotel za bardzo niską cenę-jest to hotel L&B w Słonecznym Brzegu, od 10 czerwca po 849zł ze śniadaniem ale przejazd autokarem.Tylko szkoda że nie dodali prawdziwych zdjęć tylko komputerową wizualizacje-także po tym co sie teraz słyszy o biurach podróży to sie zastanawiałam czy on w ogóle istnieje
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
No właśnie autokarem z ataką cenę to ofert jest mnóstwo tylko, że ja wolałabym dopłacić i lecieć samolotem, ael żeby cena też była jakaś atrakcyjna.
Katalog o którym mówisz mam w domu, ale wolałabym jednak samolotem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
jeśli chodzi o Grecję to mogę polecić biuro TĘCZA, byłam w zeszłym roku w Nei Pori, co prawda autokarem, ale cena aż 'podejrzanie' niska
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Wszystko oczywiście (tak jak wcześniej napisała Firjal) zależy od standardu kwatery i rodzaju wyżywienia... W Grecji nie byłam, więc polecę Bułgarię- byłam w zeszłym roku ze wspomnianym już biurem podróży Tramp Travelem i jestem bardzo zadowolona. Zależy też co komu do szczęścia potrzeba, bo mi wystarczy zapewniona pogoda, fajna okolica, puby, dyskoteki i cos do zwiedzania
![]() Pozdrawiam i powiedz co wybrałaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
hejka.
Dzięki za odzew. Zdecydowaliśmy się na Bułgarię samolotem. Płacimy 1299 zł be wyżywienia w hotelu ***. Na jedzonko to liczę na sklepy i knajpy bo jestem dość wybredna i podejrzewam, że nie zawsze zjadłabym to co dostanę na talerzu. W tej cenie mamy już wszystko włącznie z opłatami lotniskowymi i transferami. A lecimy z burem Alfa Star.... Pozdrowionka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Aha będziemy w Św. Własie blisko Słoncznego Brzegu, więc myślę, że będziym zadowoleni. Cchcemy też zaliczyć delfinarium w Varnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Napewno możesz liczyć na wiele tańsze wyżywienie w Bułgarii bo w Grecji nie jest za tanio
![]()
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Ja byłam 7 km od Słonecznego Brzegu w Ravdzie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
A możecie mi jeszcze podpowiedzieć ile powinnam wziąść pieniążków na 2 tygodnie dla dwóch osób?
Śniadanka to myślę, że będziemy sami sobie robić, ale jakiś obiadek czy kolacja na ciepło to w jakiejś knajpeczce będziemy jeść. Wiadomo, że jakieś winko, piwko czy drinka też sobie nie odpuścimy ![]() Wycieczek nie liczę, bo na to osobne fundusze są ![]() Ile gdzieś tak 400 euro, 300? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
JA miałam 200 euro i 60 dolarów i w zupełności starczyło, ale nieiwem może jak Bułgaria weszła do Unii to podrożeje? Chociaż może nie tak szybko...
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
www.tęcza.pl -kokinonero w Grecji jest ładne, można się opalić oraz dobrze zjeść w tamtejszych tawernach albo samemu coś upichcić-jest wiele stoisk. Mała miejscowość ale na wypoczynek super-i można tam nurkować !!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polecam Forum www.bulgaricus.com |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.