|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
jak myślicie...
Ceeee wszystkim
![]() Mam malutką prośbę do wszystkich Wizażanek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuje za każdą pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: jak myślicie...
Witam serdecznie.
Na początku powiem, że śliczna z Ciebie dziewczyna, jeśli chciałabyś coś zmienić to proponowałabym wycieniowanie włosków, zrobienie jaśniejszych pasemek, żeby ożywić kolorek. Jeśli nie masz cery problemowej to lekki podkładzik nawilżający, jeśli masz cere tłustą to już matujący ale pod to wtedy krem nawilżający ![]() Oczy maluj na codzień delikatnymi pastelowymi kolorkami np. różem, beżem, jaśniutkim błękitnym czy szarym, lub też lilakowym,usta pomaluj bezbarwnym błyszczykiem delikatnym różowym czy koralowym, na wieczorne wyjścia możesz je zaakcentować mocniej , jakąś ciemniejszą pomadką w kolorze różowym czy fuksji, narysować na dolnej powiece kreseczke w kolorze srebrnym lub pomalować powiekę w kolorze srebrno-szarym, rzęski wytuszować wydłużającym lub pogrubiającym ( w zależności jakie masz)tuszem a policzki musnąć lekko różem. To moje prozpozycje fryzurek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
c.d fryzurek
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
a to propozycje makijaży
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Na tym zdjęciu to propozycja makijażu na wieczór.
Pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
hee a wczoraj sie nudzilam i poszlam do sklepu po nowy cien do powiek i powiem Ci ze jest jak oczka na drugim zdjeciu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
co do wlosow to w chwili obecnej ciut inaczje wygladaja. owszem nadal maja naturalny kolor z tym ze teraz jestem duuuzo jasniejsza blondynka z pasemkami...miesiac wylegiwania na plazach zrobil swoje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Witaj
![]() Masz bardoz delikatną i naturalną urodę ![]() Nie zmieniaj faktcznie na razie koloru włosów, ani nie obcinaj ich. Masz ładną cerę i nie potrzebujesz mocnego makijażu - odrobina rozświetlającego podkłądu, trochę rożu na policzki - może być również w kremie. Cienie wybieraj raczej jasne ( ale nie za bardzo) i te ze średniej tonacji. Wypróbuj może ametyst, stalowe szarości - możesz je łaczyć z różem i nie będzie wtedy taki ostry. Maluj górną i dolną powiekę, używaj tuszu mocno wydłużającego. Usta naturalne - błyszczyk, jasna aksamitna szminka; Pozdrowionak ![]() AgaZ
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:14.