|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Jutro fryzjer, proszę o poradę
Witam, jutro wybieram się do fryzjera, ale jeszcze nie wiem co mam zrobić na głowie.Chciałabym wyglądać bardziej kobieco.Nie wiem czy zmieniać kolor włosów.W tej chwili mam na koronie pasemka w 2 odcieniach blondu jaśniejszym i ciemniejszyma a spód mam swój naturalny, czyli brąz lekko mysi. Nie chce ich za dużo skracać.Może grzywka na bol? Poniżej podaję opis: może pomoże to Wam w doradzeniu mi: Opalam sie na czerwono a po 1-2 dniach brązowieję.Kolor oczu niebieski.Brązowe brwi.Mam trochę piegów, ale zimą są raczej niewidoczne, natomiast latem jest ich sporo, uwielbiam je
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
Dot.: Jutro fryzjer, proszę o poradę
Z kolorem wlosow nic bym nie robila ,masz bardzo ladny i pasuje Tobie bardzo.Co do fryzury mozesz zrobic lekko grzywke ukosna i sciac np;w pazurki na calej dlugosci wlosow i wokol twarzy
![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
też tak sądze
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
dobrze było by Ci w grzywce, ale nie na ukos-tylko w prostej, na okrągło przechodzącej na skronia, a długość włosków do ramion- i też na prosto. Co do koloru, lekko przyciemniony np.czekolada. będzie ślicznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ja bym tez zorbila grzywke prosta i moze jakies pasemka pare ciemnych pare jasnych wtedy sie glowa ozywi i spowoduje to ze , optycznie wlosów bedzie duzo
![]() ![]() ewentualnie jelsi jestes odwazna zrob sobie cos w stylu fryzurku Emo gdzies na fryzierskim jest taki watek , fryzurka yw maga ukladania co prawda ale idzie sie szybko przyzwyczaic a i fryz całkiem całkiem ![]()
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:15.