|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
z checią pozbedę się SUFLOWERS
NIEAKTUALNE
Niecałe dwa miesiące temu w ciemno zakupiłam, sunflowers E.A. niestety to nie mój zapach.Chętnie wymienię się na jakiś inny nie tak mocny jak sunflowers.Jezeli będzie ktoś chętny czekam na propozycje wymianki.Pojemnośc to ok.90ml ze 100ml. Użyty tylko kilka razy. Edytowane przez iza2007 Czas edycji: 2007-05-29 o 15:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: z checią pozbedę się SUFLOWERS
Może tylko dodam co by mnie inetresowało na wymianę.Otóż mogąto być kosmetyki Avon ( bardzo podoba mi się PUR BLANCA), interesują mnie równiez zapachy BRUNO BANANI, jak również MEXX. Być może któraś z Was drogie Wizażanki ma na zbyciu takie zapachy i chętnie wymieniłaby się na sunflowers
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja mam Gabiellę Sabatini - Temperamento, 0k. 45 ml
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Witaj Mariola13, jeżeli chodzi o G. Sabatini-Temperamento to już kiedyś miałam i powędrowała do siostry. Jeżeli byś chciała to możemy się wymienić na DOLCE&GABBANA - WOMEN - ok 75 ml/100 ml. Co prawda nie znam tego zapachu, ale z tego co czytam na necie jest on troszkę słodki, a ja preferuję świeże,jak i słodkie. Niestety mieszkam w małej mieścinie i nie mam gdzie powąchać danego zapachu
![]() - wysuwana nowa kredka do oczu RIMMEL - EXAGERRATE - czarna -próbka C.K euphoria 1.5 ml ( dwa psiki użyte) -próbka Giorgio Armani- Armani code (tu z 1,5 ml zostało gdzies 1 ml) -próbka Dior j adore 1ml ( ten psiknięty tylko raz na test) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
No tak tylko, że to trochę nie ta półka cenowa.
100 ml Sunflowers kosztuje jakieś 72 zł, a 100 ml Dolce Gabbany 209 zł. Ja mam 75 ml, więc powiedzmy cena ok 170 zł.
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
To bardzo Cię przepraszam, ja dopiero zaczynam kupować perfumy z górnej półki, jeszcze nie jestem tak obeznana, mam nadzieję że nie uraziłam Cię swoja propozycją.Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
no coś Ty
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Hej ja mam do oddania Pur blanca praktycznie cale 50 ml moze 3 razy psiknięte
![]() ![]() ![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=180836– mój wątek kosmetyczny Edytowane przez agatkad Czas edycji: 2007-05-01 o 12:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Witaj ,
Ja również mam Pur blancę tyle że jakieś 40/45 ml z 50 Może zajrzysz do mnie i coś jeszcze dobierzesz ? Pozdrawiam
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Witaj agatkad, u Ciebie znalazłam kilka rzeczy ,które by mnie interesowały, ale nie wiem jak to wychodzi cenowo.Nie chcę strzelić jakiejś gafy, ponieważ to mój debiut na wymiankę. Napiszę Ci co by mi odpowiadało:
- Pur blanca - tusz do rzęs 3D Glam effect – czrany, podkręcający i wydłużający - - Healing szampon p/łupieżowy, 200 ml - soraya Make-up podkład wygładzający i nawilżający – odcień 02 ciepły beż -Nivea dry comfort 24 h antiperspirant Dodam że sunflowers to koszt 70-75zł. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
o cem
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:14.